Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg vannak, vagy voltak...

Tényleg vannak, vagy voltak olyan szülők, akik azzal büntették a gyereküket, hogy ellenkező neműnek öltöztették, ha rossz volt?

Figyelt kérdés
Tipikusan egy fiút lánynak.

jan. 14. 18:54
1 2
 11/16 anonim válasza:

Utolsó!

Én is így voltam,de magamnak köszönhettem az egészet! 84-ben voltam ötödikes,félévkor 4 tárgyból bukta volt! Oltári balhé lett ebből otthon,és bizony nekem is harisnyanadrágot kellett hordanom minden nap,főleg azért, mert anyukám tudta,hogy utálom,mert folyton gyűrődött!Volt vagy 6-7 darab vegyes színekben,még fehér is! Ez volt a büntetésem egész nyárig,mire mindent ki nem javítottam,amiből meghúztak. Csak anyukám azzal nem számolt, hogy a végén megszerettem ezt a harisnyát, mert észrevettem egy jó tulajdonságát is.Télen melegített,nem.kellett keresni a párját, mint a zokninak.

jan. 18. 21:07
 12/16 anonim válasza:
100%

Én oviskoromban rühellettem a bordás pamutharisnyanadrágot, szinte mindíg kivertem a hisztit,a anyukám rámadta! Aztán általános iskolás tanulóként 9-10 évesen meg kértem

otthon tőle,hogy vegyen nekem harisnyát,mert észrevettem a jó tulajdonságát, hogy nagyon praktikus,nem kell keresni a párját,mint a zokninak,és télen ebben nem fáztam.

Az volt erre a válasza, hogy jól van vesz nekem ,de azzal a feltétellel, hogy itthon hordani is fogom hideg időben rövidnadrággal otthon a lakásban.Elmentünk egy áruházba,és kiválaszthattam magamnak milyen színűt szeretnék viselni.Előtte megmérte a testmagasságomat,és egy számmal nagyobb méretet vett,hogy sokáig jó legyen rám!Vett nekem két fehéret,pirosat,világoskéket,királykéket,világosbarna,világosszürkét. Ezeket a suliban a nadrág alatt viseltem,otthon pedig rövidnadrággal,de volt olyan,hogy csak egy pulóver, meg a harisnyanadrág volt rajtam.

jan. 23. 13:35
 13/16 anonim válasza:
100%
Nekem is mindig ezt kellett hordani. Csak nálam sem számoltak azzal hogy, én is meg szerettem. Gyakorlatilag így gyerek korom óta szeretem ezt a harisnyát. És nem is változott ez meg azóta sem. A mai napig hordok harisnyát. Ilyenkor nincs is ennél.
jan. 23. 18:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
En elöször a növerem harisnyait kaptam meg. Barhova mentünk öszoknyával nekem rövidnadrággal kellett felvennem. Elöször fura volt emlekszem de aztan kenyel.es volt.. en is kesöbb vetettem anyukámmal. Sajatot.aztan kaptam mar nejlonharisnyat is az sokkal konfortosabb volt imadtam
jan. 24. 05:55
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Transzok ezt tapasztalják gyerekként.
jan. 24. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az..
jan. 24. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!