Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kaptam ilyen rossz...

Miért kaptam ilyen rossz személyiséget a sorstól?

Figyelt kérdés
Már gyereknek is nagyon zárkózott, félénk voltam, barátaim nem is voltak sem általános iskolában, sem középiskolában. A lányok hiába udvaroltak nekem középiskolában, visszautasító, és flegma voltam. Nővel először 25 évesen voltam, igaz utána jó párral még lefeküdtem, de ezek csak lélektelen, üres szexek voltak. Nagyon szerény, visszahúzódó vagyok, Facebookra sosem raktam ki semmit sem. Gyereket, feleséget nem tudom miért nem akarok, pedig szép családban nőttem fel. Igaz a szüleim sokat veszekedtek, de nem hinném ez a lelki oka ennek... Egyszóval tiszta aszociális vagyok, sosem megyek oda senkihez sem beszélgetést kezdeményezni

2023. dec. 27. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó hogy ezeket észreveszed magadban, és gondolkozol ezekről.

Vannak akik csordában érzik jól magukat, ők ösztönösen összeverődnek, felfedezik egymásban ezt a hasonlatosságot, képesek átszellemülten rajongva végigbulizni koncerteket, stb.

Az emberek sokfélék alapból, vannak akik nem igényelnek "társaságot", ez az alapbeállításuk, kicsit mindent elutasítanak, felfedezik a negatív dolgokat, másokban a hibákat, stb.

A családi minták nem mindig érvényesülnek, még a testvérek is azonos körülmények között is nagyon eltérőek szoktak lenni.

Sokfélék vagyunk, van ennek is oka, de ez egy másik topic témája.

Szóval szerintem csak törekedj arra, hogy meglásd milyen a másik ember, felfedezd benne a jó dolgokat, érdeklődj iránta. Lehet hogy nem sikerül kötődnöd senkihez, felszínes vagy, stb.

2023. dec. 27. 11:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. dec. 27. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy ökör vagy
2023. dec. 27. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt vettem észre,hogy a vonzó férfiak ilyenek (különösen,ha még el is kényeztették őket a szüleik). Szerintem nem baj,ha ilyen vagy,nem kell mindenkinek ugyanolyannak lennie. Csináld azt,amitől jól érzed magad.
2023. dec. 28. 01:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Jolvan, köszi a válaszokat
2023. dec. 28. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:
De. Az a lelki oda, hogy a szüleid veszekedtek. Azért nem akarsz feleséget, ha pedig nem akarsz, akkor elégedj meg a szexszel.
2023. dec. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!