Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában, miért az "élelmes"...

Általában, miért az "élelmes" emberek viszik sokra?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, ő magát életrevalónak meg élelmesnek tartja.

De,véleményem szerint inkább törtető.

Ő tipikusan azaz ember, aki az érettségin is puskázott meg az államvizsgán is (be is vallotta).

Együtt jártunk egyetemre, mindketten műszaki szakon, csak más képzésen.

Gyanús is volt, hogy időben befejezte a képzést, pedig a műszaki szakos tanulók többsége csúszik.

Én 2 félév csúszással csináltam meg.Nem mondom,hogy nem puskáztam soha, de azért elveim vannak, államvizsgán nem csináltam volna ilyesmit.

A jogi kiskapukat kente vágta az egyetemen, most is keni-vágja.Egy másik barátunknak is segített, egyik tárgyból a túl sok sikertelen vizsga miatt megszüntették volna a jogviszonyát, csak 1 esélye volt már, ő viszont megmondta mit csináljon és be is jött.Kvázi jogi kiskapu volt, ami még most is létezett,

Mindig jobb állásai, magasabb fizetése volt, mint például nekem.Jól tudja magát eladni.

2024. jan. 14. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Pont azert. El tudja adni magat, kidumal helyzeteket, lehet emberileg szimpatikus, megnyero fajta. Nem az o hibaja, hogy kihasznalja ezt. Mindenki szeretne elore jutni, s az irigykedes nem visz elore. Inkabb lesd el a trukkjeit.
2024. jan. 14. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Mert jól tudja magát eladni.

Nyugi, egy párkapcsolatban vagy baráti kapcsolatban az ilyen jellemet nem sokáig tűrik. De azokban a közegekben ahol csak az eredmény számít, ott elég, ha megvan az eredmény, mindegy hogyan.

2024. jan. 14. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig jobb állásai, magasabb fizetése volt, mint például nekem."

. Ez így azért nem mond sokat.

Szép dolog egy diploma, de önmagában még nem mondanám, hogy sokra viszi az illető.

És mivel kissé talán lehúzod magad, az, hogy hozzád képest jobb állásai voltak, az nem feltétlenül jelent sokat. Meg komolyabb területen azért bizonyítani kell, "eladnod magad" nem elég.

2024. jan. 14. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb általában gátlástalan: ezért.
2024. jan. 14. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindig is a férgek viszik sokra, mert azokba nincs gátlás.
2024. jan. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!