Ez tényleg annyira fura/sértő?
Szociális területen dolgozom, Karácsony előtt kaptunk kaját amit este kiosztottunk az ügyfeleknek. Egy olyan kolléga hozta át kocsival, akit viszonylag ritkán látok, max havi egyszer. És boldog Karácsonyt kívánt, plusz meg akart ölelni minket (ketten voltunk bent). A másik kolléganőt megölelte. Én mondtam neki, hogy nem vagyok ölelkezős típus (amúgy se nagyon szeretem ha hozzámérnek, tőle meg pláne nem akartam). De akkor is megölelt, mondván, hogy ő meg ölelkezős. Kiakadtam, de nem mondtam semmit. Múlt héten meg visszahallottam, hogy engem elemezget emiatt, meg továbbmesélte stb… mint mondtam, mindez Karácsony előtt történt, és még most is ezen agyal.
Továbbra is meg fogom húzni a határokat, de: ez tényleg annyira fura volt tőlem, illetve bunkó vagyok-e, ez a kérdés.
Én se bírom, ha ennyire közel jönnek. Rokonoktól se bírom, nemhogy idegentől (ritkán látott személytől). Én simán rászóltam volna (karácsony ide vagy oda), hogy visszarúgás lesz a vége, ha nem állítja le magát.
Nem vagyok bunkó, ő a pofátlan, hogy nem érti meg amit mondanak neki.
Neked van igazad. Elemezgessen, szard le.
Mindig annak van igaza, aki NEM akarja megtenni. Mert neked negatívum. Neki semleges. Neked jogod van nemet mondani, neki nincs joga hozzád érni.
Mondjuk én a halál fszára elküldöm azt, aki nem ismeri azt a szót: NEM! Hanem tovább nyomul, legyen szó pusziról vagy ölelésről.
A kollégád egy tahó, az a nagy helyzet és ne érezd rosszul magad, és igen, kínos: NEKI, hogy ennyire szocializálatlan tuskó.
Köszönöm.
Ezek szerint nem csak én gondolom így, hogy ez nem gáz. Sőt, ha valakitől az, éppen tőle. Nem én vagyok az UFO, fura, klinikai eset stb.
14: hát itt is jó lenne, ha zaklatás lenne. Nagyon kellemetlen volt nekem. Főleg, hogy ő férfi, én meg nő vagyok. Persze nem akarok ilyesmit mögélátni, és szerintem ennek nincs is köze a konkrét esethez, de nekem fokozottan kellemetlenné tette az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!