Kivel ünnepelnétek a harmincadik születésnapotokat, ha
az évek során leépültek a barátságaid?
Figyelt kérdés
Külföldre költöztem, de nem nagyon vannak barátaim, max ismerősök, akikkel követjük egymást.
Pesten van 1-2, akivel néha összefutok, akik barátok voltak, lekoptak, élik az életüket, hàzasok. Nem is ez a baj, hanem hogy nem igazàn volt kontakt egy ideje, mert nem élünk egy vàrosban.
Anyukám már nem élt sajnos ekkor. Születésnapomat strandon töltöttük a párommal és apával. Keresztanya meg telefonon köszöntött fel ekkor.
2024. jan. 13. 20:03
12/16 anonim válasza:
Azert az ember ahogy felnő mar nemcsak a szülők a világ. Az eléggé szomoru ha szulinapodon tizenmilliard emberbol csak a szüleidet erdekled..
2024. jan. 13. 20:04
13/16 anonim válasza:
Párommal, ha végre leszokna róla
2024. jan. 13. 20:12
14/16 anonim válasza:
A párommal anyukámra hagytuk 2 napra a gyerekeket és leléptünk
2024. jan. 13. 21:25
15/16 anonim válasza:
Legszűkebb családi körrel. Nem tipikus szülinapi buli, nem zenés/táncos party, de egy jó kis étterem, beszélgetés, sztorizgatás, nevetgélés, jókedv mindig belefér. Én szeretek velük lenni. :) Általában 5-6 fő van jelen. Anyu + élettársa, párom és én, valamint a tesóm és ha van neki éppen, akkor az ő aktuális párja is. Nekem már nincs igényem a tipikus huszonéves szülinapi bulikra a haverokkal. Azok az idők már elmúltak, ők is megházasodtak, családjuk lett stb. A legtöbb ember életében eljön az az időszak, amikor már nem a haverokkal ünnepli a szülinapját, hanem inkább a saját családjával. A bulizós korszakot "kinövik" a legtöbben. Ez már egy másik életszakasz. Ez az élet rendje. Nincs ezzel baj.
2024. jan. 14. 02:35
16/16 anonim válasza:
Énis levagyok szinte sz@rva születésnapomon ( meg máskor is) de ha van egy valaki aki foglalkozik veled az bőven elég (családtag is)
A barátokról meg annyit hogy kb olyan 20 éves kor felett már nincs aza nagy barátság mint gyerekkorba, elfoglalt mindenki általába néha találkoztok azt annyi, persze ennél is van "roszabb" ha még olyan sincs akivel találkozz legalább 5 percre (én tudok ilyen embert [khmm]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!