Kivel ünnepelnétek a harmincadik születésnapotokat, ha az évek során leépültek a barátságaid?
Külföldre költöztem, de nem nagyon vannak barátaim, max ismerősök, akikkel követjük egymást.
Pesten van 1-2, akivel néha összefutok, akik barátok voltak, lekoptak, élik az életüket, hàzasok. Nem is ez a baj, hanem hogy nem igazàn volt kontakt egy ideje, mert nem élünk egy vàrosban.
Maradtak még a szüleim. Akkor õk?
Én nem költöztem sehova, mégis kettő azaz 2 ember volt "jelen" a szülinapomon: apa + anya. Más annyit se mondott nekem hogy na hello.
ez van.
En akkor voltam eppen eljegyezve igy az en csaladomban is volt egy kisebb ünnep.es a párom csaladja is felkoszontott(anyuja apuja tesoji parjaik)
Aztán szetmentünk 1 év mulva saccra.
Igy pont a 30.szulinapomon legalabb 1 napra teljes volt az életem. Megvan a karrier a komoly kapcsolat a családok is happyk minden jo.
Addig es azota meg minden sz.r🤣
"nem értem hogy lehet 30 körül a gödörbe menni"
A leépülés biológiai értelemben 26-28 körül megindul, ezen semmiféle vita nem lehetséges. Onnantól mész lefelé.
Miért is kellene ehhez valaki más?!
Ha nincs senkid, akkor megünnepled egyedül.
Jövőre meg teszel azért, hogy legyen legalább egy macskád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!