Miért van az, hogy az is zavar, ha csak egy fiú haveromnál vagyok magasabb?
Az egyik fiú haverommal szoktunk néha együtt menni ide-oda, de olyan nagydarabnak érzem mellette magamat, pedig vékony és törékeny alkat vagyok. Csak én 174cm ő meg 165. Pedig elvileg nem kéne számítani, mert nem is vagyunk egy pár (sőt, kapcsolatban sem kéne, csak nekem mégis egy berögződésem, hogy legyen magasabb a pasi).
Emiatt sokszor tökre kellemetlenül érzem magamat mellette, pedig tök jó haverom.
Az nagyra levés, ha azt mondom, hogy modell alkat?
Ezek szerint te szépnek tartod a modell alkatot. Én csak egy jelzőt használtam. A modellek pedig igenis vékonyak és magasak, mint én. (Köztük pici is lennék, az én magasságom az alsó határ) Ez csak egy testalkat.
Te gondolom vagy nálam alacsonyabb komplexusos pasi vagy, vagy egy irtó pici csaj.
"Az nagyra levés, ha azt mondom, hogy modell alkat?"
igen, eléggé.
🤡
Majd pont neked küldök. Anélkül is tudom, hogy jól nézek ki, mellesleg a kérdésem rég nem erről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!