Miért csak egy kis alkohol után tudok olyan lenni mint más józanon?
Egy ideje már nem piálok. Akkor se az a de nagyon berúgtam dolog volt csak az a kis ellazító szintig.
Más józanon olyan mint én akkor amikor erre a szintre kerültem. Csak nem értem, hogy miért nem tudok ugyan ilyen lenni ital nélkül.
Ha azon a szinten voltam csak úgy jött magától, hogy mire mit mondjak/írjak. Most teljesen józanon pedig nem tudom úgy lereagálni. A poénok csak úgy ömlenek akkor belőlem amin mindenki nevet. Csajozni is mindig csak úgy tudtam, ha ezen a szinten voltam.
Nem tudom hogy mit kellene csinálnom, hogy ugyanilyen tudjak lenni józanon. Tudom, hogy az ital oldja a gátlásokat de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ugyanezt elérjem józanon… Az italhoz pedig nem szeretnék újra hozzányúlni.
Mert az alkohol oldja a szorongást.
Mindenkinek van egy alapszemélyisége, amin max csak görcsösen tud változtatni. Járj társaságba többet, csinálj magadnak ilyenkor kis feladatokat, pl. odamész ismerkedni x emberhez stb. De ha nem jól érzed így magad józanon, akkor az csak növeli a szorongást szerintem. Ördögi kör.
Ne görcsölj rá ha beszélgetsz valakivel.
Józanon is lehet laza,poénosnak lenni. :)
Add önmagad.
Akinek jó,jó, akinek nem, így járt.
Ja, és függő lesz, és a kocsmában fogja tölteni élete nagy részét, a többi alkoholista közt.
Gyönyörű jövőkép.
Akkor inkább maradjon unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!