Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok akik nem sodródnak az...

Lányok akik nem sodródnak az árral? Boldogság józanon? Biztos van ilyen, tudom. :-)

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a véleményetekre. Tudom hogy divatos elfoglaltság szórakozóhelyekre járni, inni, partizni. Jó dolog a szórakozás, szerintem minden embernek alapszükséglete, ám létezik másik út is? Számomra nagyon visszataszító tud lenni egy részeg fiatal, de nem csak fiatal, hanem bárki aki ebben keresi boldogságát.

Bocsánat ha valakit megbántottam ezzel, tényleg sajnálom:)

Vannak itt olyan lányok fiúk akik szeretnek mondjuk néha napján kirándulni, tudnak örülni az apróságoknak és éreznek magukban erőt hogy felvállalják magukat egy baráti társaságban vagy netalántán kapcsolatban? Köszi a válaszokat előre is :)(22,Férfi)

2014. nov. 9. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Én éreznék magamban erőt,ha esélyt kapnék attól,akit,szeretek.Viszont ő ellök magától.Így aztán maradnak az élet apró örömei,amikre munkámból kifolyólag csak hétvégén tudok időt szakítani.Nekem az is élmény,ha eljutok szórakozni,és jól esik.Nekem most per pillanat ez tesz jót.Kapcsolatra még képtelen vagyok gondolni.Van körülöttem egy fal,ami mögött biztonságban vagyok.Amíg a szórakozóhelyen vagyok,és jól érzem magam,kizárok minden mást.Vagy amikor itthon olvasok egy könyvet.Nem kell a sérülés,fájdalom,csalódás.Most így szeretnék élni.
2014. nov. 9. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szerintem ilyen vagyok. Ritkán iszom alkoholt, leginkább ünnepi hangulatban, akkor is mértékkel, egy-két pohár bort. A bort kifejezetten szeretem egyébként. Szórakozóhelyekre nem járok, nem tartom nekem valónak, házibuliba is csak akkor megyek, ha a társaság olyan, hogy valóban lehet velük minőségi időt együtt tölteni, jól lehet szórakozni. Mindenféle dolgokat játszunk, társasokat, karaokezunk stb :) Koncertekre szeretek járni, de ott is a józanabbik, visszafogottabb tábort erősítem, aki valóban a zene miatt megy, nem pedig részegen pogózni.

Szeretek kirándulni, a családommal időt tölteni, barátommal is igyekszünk minél több és minél izgalmasabb közös programot kitalálni, hogy ne csak otthon üljünk. Tartalmas a kapcsolatunk szerintem, teljesen önmagunk vagyunk a másikkal, és igyekszünk apróságokkal meglepni egymást, amit értékelni is szoktunk.

2014. nov. 9. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez most nem értem. Én imádok kirándulni, barlangba járni. Örülök ha van egy kis időm kimenni kutyázni. Vagy gépen játszani. Tudok örülni az apróságoknak pl ha zöldhullámot fogok ki kocsival.

DE ettől még szeretek eljárni az ismerőseimmel beülni valahova meginni valamit. Nem feltétlen részegeskedés a vége. Kérdező miért gondolod hogy a kettő kizárja egymást?

2014. nov. 9. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

hmm, ezeknek a válaszoknak én is örülök :D

Én soha nem rúgtam még be, nem is volt rá soha szükségem. Szórakozóhelyre kb évente kétszer járok, de egyetlen csepp alkohol nélkül is teljesen eltudom magam engedni. Nem is értettem soha azokat akik másnap már semmire se emlékeznek, vagy csak pillanatokra amikor már kb négykézláb másztak...

De az igazi kikapcsolódás nekem is a természet, a fotózás, rossz idő esetén pedig egy jó könyv.

Továbbá elég őszintének tartanak, és vagy e miatt, vagy mert annyira nem szeretem a társaságot csak kevés barátom van, viszont ők igaziak. De általában senki előtt nem játszom meg magamat, amúgy se lennék jó színésznő :) Akinek nem tetszik, nem tetszik :) De ezzel kapcsolatban szomorúbb az hogy ezen páran csodálkoznak, pedig ennek kéne a normálisnak lenni... Mi értelme ha valaki megjátssza magát, ő se lesz boldog, és a barátai (társasága) se önmaga miatt fogja szeretni.

A párkapcsolataimban pedig szintén mindig őszinte vagyok, aminek eddig két következménye volt, vagy elmenekült tőlem egy pasi, vagy nagyon megszeretett...

2014. nov. 9. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én precedens nem szoktam inni, ha igen, az csak azért van, mert pl a gin-tonicot szeretem, mert finom, de egyet megiszok fél óra alatt, és jöhet a 100 %-os almalé. :) Nem szeretem az alkoholt, mert eltorzítja az emberek viselkedését. Én mindig mosolygós, viccelődős lány vagyok, nincs szükségem egyéb dolgokra, hogy őszintén viszonozzak egy mosolyt, vagy örüljek egy kedves bóknak amit kapok! :) 18 éves vagyok és Bevallom fura dolog egy osztálykiránduláson egyedül józannak maradni, de én olyan jót mulatok a többieken, meg elbeszélgetek a tanárommal. Más úgysem tud folyékonyan beszélni... :D

Sosem rúgtam még be, amire büszke vagyok, ahogy arra is, hogy nem is dohányzom! Nem is bírom elviselni sem! Minek szennyezni a saját szervezetemet? Az öregség majd Úgyis tönkreteszi, de addig még van egy csodás élet! Felfogásom szerint minden nap egy ajándék. :) Boldog ember vagyok, mert vannak akik szeretnek, és így elfogadnak. Nekem nem kellettek bulik Sosem, hogy nevessek! Az bennem van! De hozzám tartozik az őszinteség, amit sokan nem bírnak, de ez van, ilyen vagyok! :) Akik pedig elfogadnak, azok Sosem unatkoznak azt garantálom! :D

2014. nov. 9. 21:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a hozzászólást, aranyosak vagytok! :)

3.: Nem gondolom hogy kizárná, ám szerintem gyakran elkülönül.

2014. nov. 9. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!