Megvannak ezek a csajok bolondulva?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek a mostani csajok normálisak. Egy régi oviból ismert lány társaságába kerültem, akit 20 éve ismerek ezáltal. Egyedülálló facebook szerint. Én is az vagyok. Na mondom mi vesztés van ebből. Amikor találkozok vele tök kedvesen kérdezi, hogy mi van velem meg minden.
Nem értem mire jó ez a hazugság???????
Találkoztunk 1x jól elbeszélgettünk. Mondom neki kéne facen felvenni a kapcsolatot, hogy tudjunk valahol kommunikálni. (1.) Mondja jó rendben.
Bejelöltem, mikor hazaértem. Semmi visszaigazolás.
Eltelt pár nap. Összefutottunk ismét. Kérdeztem, hogy h-h nem igazoltál vissza? (2.) Mondja "nem jelezte ki neki a facebook" Megmutattam neki, hogy hol található/ hol tudja megtekinteni. (3.) Mondja "Rendben megnézem majd."
Ma bevetettem magam, hátha tényleg nem úgy működik a facebook neki. Ovis korunkba jóba voltunk, lehet most mégjobban meglennénk. Nagyképű arccal mondta Bocsi sajnos nem.
Na itt van a kutya elásva. Miért nem volt képes mondani az elején, hogy nem szeretném felvenni veled a kapcsolatot???????
Miért jó ez, hogy a csajok szivatják a pasikat? Amikor meg fordítva van a dolog, akkor meg JÁÁÁHHJJJ nyihognak...
Jézus, szóval szerinted az mutatja ki milyen hasznos a társadalomban, hogy megmondja-e miért nem jelöli vissza a hapsit facebook-on? Ejha, ilyet se olvastam még xDD
"Egy régi oviból ismert lány társaságába kerültem, akit 20 éve ismerek ezáltal. Egyedülálló facebook szerint. Én is az vagyok. Na mondom mi vesztés van ebből."
Neked még nem mondták, hogy az élet nem egy amerikai romantikus vígjáték?
Pedig a Fb tényleg nem mindig jelzi ki. Van néha, hogy a Fb főoldalon rányomok, hogy "Friends" vagy csak laptopról bemegyek Fb-ra és a chat felett elakad a szemem és ott látom, hogy hopp van 2-3 ismerősnek jelölésem.
Megsértődni ezen pedig bullshit, már bocsánat, hogy ezt írom. :D Pont hétfőn beszéltem meg 2 emberrel egy program után, hogy bejelölne engem, mert jót beszélgettünk, Fb-n folytathatjuk a csevegést, de végül egyik sem jelölt be. Most ezen én miért problémázzak. Vagy elfelejtették vagy csak udvariasságból mondták, hogy bejellne és, az utóbbi esetben, jobb, ha kényszerből bejelölnek és kényszerből velem? :D
"Ismertem egy hozzád hasonlót anno. Elhívott randizni, de leszereltem. Persze megsértődött, a hátam mögött k***nak állított be, és kitalàlt rólam hamis dolgokat. Pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy nem akartam járni vele meg semmit. Nem tetszett."
Pepitában leírtad az egyik volt munkatársamat. Egyszer randiztunk, de mondott valami olyat a randi végén, amit én meg hatalmas bunkóságnak tartottam és így nem is akartam vele folytatni a dolgokat.
Amkor észrevette, hogy gáz van, begyulladt, hogy ő most szarban van, ha visszajut másokhoz ami történt akkor mekkora ciki lesz és elkezdett kitalálni dolgokat rólam.
A végén úgy jött le, hogy szegény ő, mert én besározom őt és rosszakat terjesztek róla, amikor egy árva szót nem mondtam róla nyílvánosan senkinek sem.
De így legalább megóvta a becsóletét, mert innentől kezdve, ha el akartam volna terjeszteni, ami történt, nem is hittek volna nekem, nem mintha én ezt akartam volna tenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!