Novák Katalin Facebook-os oldalán az emberek teljesen meg vannak bolondulva?
Működött a propaganda, de ha Orbán is átáll majd az oroszellenes, ruszkil haza-féle Kommunikációra, 5 perc alatt oroszellenes lesz a legtöbbjük.
Már párszor volt ilyen fordulat a kommunikációjában, de ha ő mondta, akkor bármit elfogadtak az elvakult híveik.
4-es, bezony ám!
Tanulságos mostani politikáját összevetni 1989-es beszédével, amit Nagy Imre és mártírtársai újratemetésén mondott!
Aki 5-ös válaszomat lepontozta, voltaképpen a tényeket tagadja. Érdekes jellemrajz ez a pontozókról.
Ott a link, nem én mondom, Orbán mondja.
Egyébként érdekes látni itt a neten, meg úgy a hétköznapokban az embereket...
2015-ben bedobták a migránsozóst kampányt, rögtön ráharaptak erre a gumicsontra a magyarok...
A civil ellenességre megint...
Transzfóbiára is vevők voltunk, nem létező óvodába bemenő drag-queen mese felolvasókra is rámozdultak... Miközben én 2021-22 között Lengyelországban voltam mint önkéntes, és érdekes módon apám szülővárosában amely nem egy 200 ezer lakosú Debrecen, hanem egy 643 ezres város, és olyan évente egyszer rendeznek egy LMBT fesztivált, van 2 meleg bulija, 1 más jellegű meleg klubja, na de az a lényeg, hogy az egyik klub queer szcene színtere és koedukált wc van ott, és sose volt olyan, hogy drag queen erőszakoskodott volna, vagy hogy férfi-nőt nő-férfit... mindenki maximális tisztelettel volt egymás iránt... de hát hiába mesélném itthon nem LMBTQI és nem vidéki közegben... nem hinnének nekem...
Orosz propaganda is ilyen, ami Orbántól jön.... nem könnyű átállni... pedig lengyel-magyar kettős állampolgárságom mellett, én dédanyám révén orosz állampolgár vagyok, meg van egy kis litván tudatom lengyel nagyapám miatt aki Kaunasban született.. és mégse nyalom Putyin seggét... sőt a jelenlegi lengyel kormány párttal se értek egyet... de látom, hogy mit tett Putyin likvidáltat újságírókat mint pl Anna Politovszkáját, lehet Kadirov keze is benne volt, mert ő ellene nyomozott újságíróként, de kis Kadirov Putyin bizalmát élvezi..Aztán Alexandr Litvinyenkot is megölette polóniummal aki Anna P. gyilkosságot próbálta feltárni...Aztán Borisz Nyemcovot is megölette csecsenekkel... mily érdekes... ő lehetett volna Putyin riválisa....
Ajánlom a fideszeseknek, hogy olvassanak sok Szvetlana Alekszejevicset... hogy megértse az orosz propaganda gépezetet...
A "fideszesek" arra voksolnak, amire a libbantak nem.
Ilyen rém egyszerű.
Miért? Mert teszi ezt a legtöbb álértelmiségi liberó a szokásos pökhendi, okoskodó, okádék stílusában is, mint: #4-#9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!