Hadházy Ákos kezd átmenni full idiótába azért a pár ezer Facebook lájkért és habzó szájjal támadja a Fideszt?
Pár éve még volt valami hitelessége , de mostanában nem szól másról a Facebook oldala mint frusztráltságból és habzó szájjal történő Fidesz szidásból.
Elcsalt szavazásról, persze ott nem volt elcsalva ahol ő nyert és felveszi a milliós fizetést, aztán a képviselők szidásából akik felveszik a mandátumot , na hát , felveszi ő is és a többi és a többi.
Most komolyan annak a pár ezer lájkólójának teszi az agyát? Akkor miért nem Facebook-on keresi a pénzét? Parlamentbe nem jár be, politikai munkát nem végez.
Konkrétan azért van eltartva az adónkból (adómból) , hogy Facebook-on mocskolja a kormányt és tényleges munkát amire megválasztották ne lássa el. Hol kap ezért fizetést egy átlagember? A munkahelyére nem jár be, csak Facebook-ozik..
Én legfőképpen miatta és az ő tényfeltáró, korrupcióellenes munkája miatt szavaztam az ellenzékre (miközben a zömét az ellenzéknek is kisöpörném legszívesebben).
Nem hiszem, hogy a kérdező rá szavazott, ezért nem is neki kell megfelelnie, hanem a saját szavazóinak!
Nekem abszolút bejön amit csinál, a kemény kormánykritika is, nagyon!
Egyetértek 5-össel.
Ő valóban dolgozik: nem üldögél a Parlamentben, hanem utána megy a korrupciós ügyeknek, be akar jutni, ahová képviselőként ELVILEG be szabadna mennie stb.
Mögéje kéne egységesen felsorakoznia az ellenzéknek 2026-ra, és neki kéne lennie a következő miniszterelnök-jelöltnek.
"Elcsalt szavazásról, persze ott nem volt elcsalva ahol ő nyert és felveszi a milliós fizetést, aztán a képviselők szidásából akik felveszik a mandátumot , na hát , felveszi ő is és a többi és a többi."
Ne zavarjon, hogy nagyon nem ez Hadházy álláspontja, de ha te szalmabábozni akarsz és igazából csak saját magadat hergelni, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!