Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy Ákos kezd átmenni...

Hadházy Ákos kezd átmenni full idiótába azért a pár ezer Facebook lájkért és habzó szájjal támadja a Fideszt?

Figyelt kérdés

Pár éve még volt valami hitelessége , de mostanában nem szól másról a Facebook oldala mint frusztráltságból és habzó szájjal történő Fidesz szidásból.

Elcsalt szavazásról, persze ott nem volt elcsalva ahol ő nyert és felveszi a milliós fizetést, aztán a képviselők szidásából akik felveszik a mandátumot , na hát , felveszi ő is és a többi és a többi.

Most komolyan annak a pár ezer lájkólójának teszi az agyát? Akkor miért nem Facebook-on keresi a pénzét? Parlamentbe nem jár be, politikai munkát nem végez.

Konkrétan azért van eltartva az adónkból (adómból) , hogy Facebook-on mocskolja a kormányt és tényleges munkát amire megválasztották ne lássa el. Hol kap ezért fizetést egy átlagember? A munkahelyére nem jár be, csak Facebook-ozik..

2022. ápr. 26. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy s*ggfej. Nem véletlenül rakták ki mindegyik pártból.
2022. ápr. 26. 19:53
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Na igen, a Momementum se tűri sokáig szerintem, hiszen az ő kezükbe is beleharapott , csak azt felejti el, hogy nélkülük nem csurogna a zsebébe a milliós fizetés az adónkból..
2022. ápr. 26. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Már réges-rég átment full idiótába.
2022. ápr. 26. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Már tég szánalmas idióta.
2022. ápr. 26. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Én legfőképpen miatta és az ő tényfeltáró, korrupcióellenes munkája miatt szavaztam az ellenzékre (miközben a zömét az ellenzéknek is kisöpörném legszívesebben).

Nem hiszem, hogy a kérdező rá szavazott, ezért nem is neki kell megfelelnie, hanem a saját szavazóinak!

Nekem abszolút bejön amit csinál, a kemény kormánykritika is, nagyon!

2022. ápr. 26. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Egyetértek 5-össel.

Ő valóban dolgozik: nem üldögél a Parlamentben, hanem utána megy a korrupciós ügyeknek, be akar jutni, ahová képviselőként ELVILEG be szabadna mennie stb.

Mögéje kéne egységesen felsorakoznia az ellenzéknek 2026-ra, és neki kéne lennie a következő miniszterelnök-jelöltnek.

2022. ápr. 26. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Hát ellenzékiként az a dolga hogy kritizálja a kormányt. Ha ő politikusként úgy érzi, hogy alapvető jogállami és demokratikus értékek sérültek, vagy hiányos a magyar demokrácia, akkor neki kötelessége felszólalni ez ellen. Emellett nagyon komoly tényfeltáró munkát is végez. Szerintem az egyik leghitelesebb magyar politikus. És ő az aki érdemi ellenzéki munkát szeretne, és ennek megfelelően példát is mutat
2022. ápr. 26. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
#6: Na, akkor lenne vége ennek az országnak, ha Hadházy lenne a miniszterelnök.
2022. ápr. 26. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
17%

"Elcsalt szavazásról, persze ott nem volt elcsalva ahol ő nyert és felveszi a milliós fizetést, aztán a képviselők szidásából akik felveszik a mandátumot , na hát , felveszi ő is és a többi és a többi."

Ne zavarjon, hogy nagyon nem ez Hadházy álláspontja, de ha te szalmabábozni akarsz és igazából csak saját magadat hergelni, akkor hajrá.

2022. ápr. 26. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!