Megvannak ezek a csajok bolondulva?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek a mostani csajok normálisak. Egy régi oviból ismert lány társaságába kerültem, akit 20 éve ismerek ezáltal. Egyedülálló facebook szerint. Én is az vagyok. Na mondom mi vesztés van ebből. Amikor találkozok vele tök kedvesen kérdezi, hogy mi van velem meg minden.
Nem értem mire jó ez a hazugság???????
Találkoztunk 1x jól elbeszélgettünk. Mondom neki kéne facen felvenni a kapcsolatot, hogy tudjunk valahol kommunikálni. (1.) Mondja jó rendben.
Bejelöltem, mikor hazaértem. Semmi visszaigazolás.
Eltelt pár nap. Összefutottunk ismét. Kérdeztem, hogy h-h nem igazoltál vissza? (2.) Mondja "nem jelezte ki neki a facebook" Megmutattam neki, hogy hol található/ hol tudja megtekinteni. (3.) Mondja "Rendben megnézem majd."
Ma bevetettem magam, hátha tényleg nem úgy működik a facebook neki. Ovis korunkba jóba voltunk, lehet most mégjobban meglennénk. Nagyképű arccal mondta Bocsi sajnos nem.
Na itt van a kutya elásva. Miért nem volt képes mondani az elején, hogy nem szeretném felvenni veled a kapcsolatot???????
Miért jó ez, hogy a csajok szivatják a pasikat? Amikor meg fordítva van a dolog, akkor meg JÁÁÁHHJJJ nyihognak...
Mégis mit nem értettél abból, hogy nem igazolt vissza?
"Miért nem volt képes mondani az elején, hogy nem szeretném felvenni veled a kapcsolatot???????"
Nem akarta a képedbe mondani, nem akart megsérteni, azt hitte, hogy magadtól is rájössz. Tévedett.
Túlzásba vitted a nyomulást, azonnal kapkodtál, jelölés, stb.
A csajok szeretnek utánunk futni, nem szeretik a túlzott nyomulást.
Majd belejösz idővel.
35f
Nem akar tőled semmit. Ez elég egyértelmű. Nem tetszel neki. Persze ilyet nem mond az ember. Akár tetszik neked, akàr nem. A világ nem így működik, hogy mindent fekete fehéren kimondunk.
Nem tetszel neki, nem volt cseppet sem bunkó, csak normálisan viselkedett, nem bántott meg. Megadta a tiszteletet neked emberként, de ennyi.
Az összes többi a te fejedben létezik.
Ha nem lett volna veled normàlis, hanem màr az elejèn elküld a faszba, hogy tipli nem èrdekelsz, akkor meg azèrt lenne a te szemedben egy h**e k***va.
Ha nem kellettèl neki, ùgy se tudod elfogadni, mindegy hogy hogyan kezel a dolgot. Neked csak rossz lehet a lány, holott semmi rosszat nem tett. Elkell fogadnod, hogy nem kellesz mindenkinek. Lépj tovább, keress mást.
Ismertem egy hozzád hasonlót anno. Elhívott randizni, de leszereltem. Persze megsértődött, a hátam mögött k***nak állított be, és kitalàlt rólam hamis dolgokat. Pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy nem akartam járni vele meg semmit. Nem tetszett.
Másik lánnyal is eljátszotta ezt.
Így dolgozta fel bosszúból, ha valaki kikosarazta.
Nőlj fel ember. Ez szánalmas. Egy felnőtt, normális férfi semmi ilyesmit nem csinál, olyat se amit most te teszel, hogy szidsz egy ártalmatlan lányt ok nélkül.
#3 Nem! Inkább az a szánalmas mind női, mind férfi részről, ha valaki kerügeti a forró kását, kifogásokat keres, hogy miért nem jó most épp, stb. Valószínűleg, azért k******tt le a csávó, mert nem mondtad, meg neki, hogy "bocsi, nem szeretnék kapcsolatot." Megjegyzem, nem normális ilyenért obszcén szavakkal illetni a lányt, de igenis meg kell mondani, ha nem jön be az adott illető, és igen, azt is meg kell mondani, hogy ezért nem akar ismerkedni!
Kérdező, nagyon szánalmas ez a magát "felnőttnek" tartó nő. Aki ilyet csinál mind női, mind férfi részről, nem meri megmondani, hogy nem szeretné, hanem "leszereli" valahogy az illetőt, egy kamu indokkal, az nyomorult, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!