Hihető egy kifejezetten kövér nő számára,hogy egy férfi szépnek,vonzónak,nőiesnek tartja?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy a legtöbb erősen túlsúlyos nő nehezen fogadja el magát.
Hogyan fogadjátok,ha egy férfi vonzónak tart?
jan. 11. 07:12
11/14 anonim válasza:
SZERINTEM jellemzően elkezdik magukat utálni azok, akiket nagyon sokat csesztetnek fiatal korukban, és otthon se fogadják el őket. Én nem vagyok annyira kövér (a túlsúly alsó határán vagyok), szóval nagyrészt más okok miatt, de ugyanígy érzek. Ez egy nagyon mélyen gyökeredző berögződés, amit szerintem lehetetlen megváltoztatni.
12/14 anonim válasza:
De a kérdésedre válaszolva: nyilván nem minden kövér nő ugyanúgy gondolkozik, van, aki nem adja fel a reményt.
13/14 A kérdező kommentje:
Én sokszor éreztem azt, hogy hülyének nézik azt a férfit,akinek tetszenek a nagyon kövér nők.Volt olyan extrém túlsúlyos nő,aki azt írta nekem,hogy akinek ő bejön,az nem normális.Pedig ízlések és pofonok.....
jan. 15. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!