Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert verekednek a lanyok?

Miert verekednek a lanyok?

Figyelt kérdés

16 vagyok, szerintem egyaltalan nem noies amikor lanyok verekednek. nem azt mondom hogy ne alljunk ki magunkert de mikor mar azon gondolkoznak hogy egybol verekedes es nem azon hogy hogyan lehetne megbeszelni a dolgokat az nagyon gaz.

miert lehet ez hogy a nok egyre jobban manuskodnak?

az teny hogy en puhany vagyok de engem mindig is arra neveltek hogy ne keruljek ilyen helyzetekbe, keruljem.

nem felnek hogy mesgerulnek, vagy rendorseg stb.

(bocsi ha hulye a kerdes, amugy nem engem akarnak megverni)

2024. jan. 10. 16:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem a lányok azért fiúsodnak el mert egyre több az ilyen LMBTQ-s szivárványos életképtelen fiú.

Azért választanak rendőr meg katona és hasonló hivatást hogy bizonyítási vágyuk kiélhessék. És még viszonylag tényleg sikeresek is mert nem igazán tudja az ellen ,hogy is oldja meg a helyzetet. Ha meg nagyon komoly a szituáció általában oda nem a lányokat küldik. Általában a közlekedésiekhez helyszínelőkhöz ,Adminisztrációra teszik a nőket.

A harmadik ok pedig az hogy mivel egyre gyorsabb egyre jobban felpörgött a világ így egyre tülelmetlenebbek a benne élő emberek. gyakorlatilag 3 szóból össze tudnak ugrani.

2024. jan. 10. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Amiért a fiúk.

Általában van egy tajparaszt nagypofájú, aki csak akkor kussol el, ha pofán vágod. Másból ezek nem értenek. És mivel egésséges ember nem hagyja reagálás nélkül, hogy verjék, elkezdenek verekedni.

Igen, igen, másképp kell megoldani a konkliktusokat, stb, de ez a valóságban egyszerűen nem működik. Maradjunk csak az iskolánál. Hiába beszélsz a másikkal, hiába nem foglalkozol vele, hiába küldöd el a francba, vagy hiába szólsz a tanárnak, nem fog semmi se változni. Ugyanúgy folytatja, mert egyszerűen olyan kis görcs, hogy élvezi, hogy másnak rosszat csinál. De a fájdalmat azért nem szeretik az emberek... Ha 2 pad között kékre rugódod, leszáll rólad.

2024. jan. 11. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
20 éve nagyon szexi volt, ma már nem. Amúgy a verekedés mûvészet, tehát ha nem ilyen hajtépõs paraszt dologról beszélünk, hanem fekete öves karatés lányról az vonzó.
2024. jan. 11. 13:19
 14/14 BringaManó ***** válasza:

"20 éve nagyon szexi volt, ma már nem"

ez valószínűleg többet mond a te változásodról (az életkorodnak megfelelően), mint a világ változásáról :-)

(persze csak tipp)

2024. jan. 11. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!