A szlovák lányok tényleg jól verekednek?
Én felvidéki lány vagyok és annak idején a gimi suliban volt pár fiú másik osztályból akik állandóan kötekedett meg beszóltak. Szó szerint megvertem őket. Banánon és hason rúgtam őket és felpofoztam.
Persze egyből az igazgató elé vittek, szüleimet behívták és cirkusz volt, de végül is megérte, mert békén hagytak.
Felnőtt koromban meg felpofoztam az exemet, mert oka volt.
Egyébként nem vagyok agresszív és sem elhízott (54 kg) de ha bántanak fizikálisan akkor nem hagyom magam és küzdök.
Az ilyen kérdéseknek annyira nincs értelmük...
Nincs olyan, hogy egy nemzetből átlagot vonjunk.
Ha lenne, akkor MO. minden lakosa fitt szuperember lenne, hiszen a népességünkhöz képest rengeteg olimpiai érmet viszünk haza.
Nade, szlovákok : Mint minden más nemzetben, náluk is vannak akik tudnak verekedni és vannak akik nem.
Másrészt lányok inkább keverik a ... egymás háta mögött meg elárulják egymást, kitúrják a társaságból, terjesztenek róla mindenféléket hogy mindenki lenézze az "ellenségüket".
Fizikai verekedés ritka, kivéve ha valaki balhés.
Aki megtanult "jól" verekedni, az jól verekszik.
Aki nem az nem, bármennyire is szlovák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!