Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitszólsz annak hogy az...

Mitszólsz annak hogy az emberek, kevés gyereket vállalnak leginkább az az oka hogy van jobb, dolguk a kutyatartás, viszont soha nem látott népszerűségnek örvend?

Figyelt kérdés
[link]
2024. jan. 8. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Mindig is mondtam, hogy a hobbi kutyatartást a gyerek pótlása miatt csinálják, csak épp sokkal kisebb a felelősség.
2024. jan. 8. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Kutyát egyedül is lehet vállalni, a gyerekhez 2 ember kell.
2024. jan. 8. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Kutyát tartani sokkal olcsóbb mint gyereket! És ma Mo-n a pénz fontos.
2024. jan. 8. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Kisgyerekes nőket nem szeretik a munkáltatók, kutyával ilyen hátrány nincs.
2024. jan. 8. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Kifizetődőbb egy kutya, mint egy pulya, mégha Viktorta ád hozzá manikát is.
2024. jan. 8. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Más egy háziállatot tartani és más egy gyereket nevelni! minden más nagyon nem egy, a felelősség még is csak egy emberi életnél van, azzal nem lehet játszani. Ma ebben a kilátástalan világba, az emberek egy része nem kockáztat gyerek terén, mert nem látja a jövőt virágosnak és szépnek biztonságosnak, ha egy gyereket elveszt a szülő az borzasztó trauma, hisz a saját vére! Megértem az állattartókat is, hogy nagy veszteség elveszteni egy kisállatot, tudom magamról mikor a libámat megsirattam mert hozzám nőtt! vagy a felnevelt kismadarakat szintúgy! Egyébként nem mindenki vállal kevés gyereket, ott vannak pl, a romák vagy nem tudom minek nevezik most őket, ott van szaporulat, a régi gyökerekkel bíró magyar az aki nem akar, mert sztem félti a jövőtől, ez a világ már nagyon de nagyon gáz lett!!

Azután meg van aki tényleg sosem akart gyereket, hogy miért az mindegy, nem és ennyi, másban talál örömöt.

Kell-e több gyerek? a magyar egy mára nem egy szapora nép, inkább fogy mint szaporodik! Annak idején az utcánk sőt az egész település gyerek zsivajtól volt hangos, jöttek mentek a biciklivel és ma mi van? akkor látok gyereket ha iskolába viszi a szülő, szünidőbe semmi mint az én időmben! akkor hol a magyargyerek? bezzeg a betelepültekből van bőven, akik a település "hasznos" tagjaivá válnak...

2024. jan. 8. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Két gyerekem van, de lehet, már csak 1 lenne, ha most terveznék. Se orvos, se oktatás, egyre rosszabb minden. Nem tudnék felelősséget vállalni, ha most lennének picik. Így is magánorvoshoz járunk mindennel, amivel lehet. Döbbenet, mennyit romlott röpke 10 év alatt minden.
2024. jan. 8. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
A kutya nem akkora felelősség, nem akadályoz annyi dologban, mint egy gyerek.
2024. jan. 8. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem szánalmas az ösztöneinket (saját utód gondoskodása) egy buta állaton kiélni?
2024. jan. 8. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Megérte. Ebben a f*s országban egyedül is nehéz, nemhogy egy gyerekkel. Mi is szeretnénk, de még tervezés fázisban van.
2024. jan. 9. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!