Mitszólsz annak hogy az emberek, kevés gyereket vállalnak leginkább az az oka hogy van jobb, dolguk a kutyatartás, viszont soha nem látott népszerűségnek örvend?
Más egy háziállatot tartani és más egy gyereket nevelni! minden más nagyon nem egy, a felelősség még is csak egy emberi életnél van, azzal nem lehet játszani. Ma ebben a kilátástalan világba, az emberek egy része nem kockáztat gyerek terén, mert nem látja a jövőt virágosnak és szépnek biztonságosnak, ha egy gyereket elveszt a szülő az borzasztó trauma, hisz a saját vére! Megértem az állattartókat is, hogy nagy veszteség elveszteni egy kisállatot, tudom magamról mikor a libámat megsirattam mert hozzám nőtt! vagy a felnevelt kismadarakat szintúgy! Egyébként nem mindenki vállal kevés gyereket, ott vannak pl, a romák vagy nem tudom minek nevezik most őket, ott van szaporulat, a régi gyökerekkel bíró magyar az aki nem akar, mert sztem félti a jövőtől, ez a világ már nagyon de nagyon gáz lett!!
Azután meg van aki tényleg sosem akart gyereket, hogy miért az mindegy, nem és ennyi, másban talál örömöt.
Kell-e több gyerek? a magyar egy mára nem egy szapora nép, inkább fogy mint szaporodik! Annak idején az utcánk sőt az egész település gyerek zsivajtól volt hangos, jöttek mentek a biciklivel és ma mi van? akkor látok gyereket ha iskolába viszi a szülő, szünidőbe semmi mint az én időmben! akkor hol a magyargyerek? bezzeg a betelepültekből van bőven, akik a település "hasznos" tagjaivá válnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!