Szoktál hangokat, párbeszédeket, kommentárokat hallani a fejedben? Van belső hangod?
Nem mindnekinek van belső hangja.
Pszichológiai kutatások a témában:
https://www.youtube.com/watch?v=dF-Uv5cqnp4&t=33s&ab_channel..
12+
8-as amikor megtérsz, nem fejből tér meg az ember-azt csak a világiak hiszik-a szellemed éled meg-óriási különbség.
A világiak keverik a szezont a fazoinnal, mert csak és kizárólag a láthatókra tekintenek. De egy ember több részből áll mint a láthatók. És van olyan rész, ami mind addig amig Isten meg nem érinti-működőképtelen.
Minden újszülött aki csak a világon van ezzel születik, különben nem lenne fogantatás. Ezt jelzi a Biblia leheletnek-anyád méhétől fogva. Itt jelzi.
Ézs 44,2
Így szól az Úr, teremtőd és alkotód anyád méhétől fogva, a ki megsegít: Ne félj, én szolgám Jákób, és te igaz nép, a kit elválasztottam!
13+
Mindaddig mig Isten ezt meg nem érinti, az ember szelleme zárt marad.
Ezt ember fia megnyitni, egyetlen okkult módszerrel, egyetlen más beavatkozással senki ember fia nem tudja. Sátán sem. Akáár mit is pampognak az ezosok.
14 Ha nem lennék nem éltem volna túl azt amit minden eszközzel szeretnétek elsímítani, hogy fű alatt maradjon.
Elkéstetek.
Mert rajtam kivűl millióan ugyan ezt tapasztalták és tapasztalják.
Még a Jogi Egyetem vezetője is.
14 A ráolvasási technikád, meg már nálad.:D
Hogy pontosak és precízek legyünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!