Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! A kapuzárást hogyan...

Férfiak! A kapuzárást hogyan élitek/éltétek meg?

Figyelt kérdés

Hogy ott vagytok életerősen, izmosan, 40 x évesen, de a 20as nők már úgy köszönnek csókolom, és már a 30asok is koptatnak.

Kivéve a gyerekes helyeken, pl játszótér egyéb gyerekkel kapcsolatos programok, ahol amúgy szép, de szarkalábas szemű, vagy megtört szemű nők szólítanak meg ismerkedni.

Tehát hogy itt a vége a rendes csajozásnak és az asztalról lehullott maradékkal kell beérni.

Valamint a gondolat, hogy 3 hét múlva 47 leszek... 13 év múlva pedig 60, ami a totális vég.

2024. jan. 7. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"már a 30asok is koptatnak"

. Ezt könnyű elkerülni úgy, hogy nem keres már ilyenkor párkapcsolatot az ember, és nincs is igénye rá, mert mindent megkap a partnerétől, és fordítva: a férfia újra és újra emlékezteti a nőt arra, hogy nő, ahogyan én is minden nap férfinak érezhetem magam.

És nagyon szép 40-es nők vannak, gyerekkel is. Egy érett férfi amúgy sem foglalkozik már nagyon 30 alatti nőkkel ebben a korban. A szarkaláb meg kifejezetten szexi.

Szóval az a nőellenes szöveg a közepén inkább téged minősít, de én inkább csak egyszerűen sajnállat az utolsó sor miatt. A fő gond, hogy kor alapján minősítesz másokat, de visszaütött rád.

2024. jan. 7. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 50 vagyok.

Midlife crisis

De közben még mindig felszedhetnék szinte bármilyen csajt. Viszont nem akarok.

Feleségem van, boldog vagyok vele.

Az a fura, hogy pont az ilyen társadalmi klisék miatt kapok néha kritikát, hogy olyasmiket csinálok ami biztos csak azért van, mert kapu zárás, stb.

Az fe se merül a többségben, hogy valamit önmagáért csinálok, azért mert engem érdekel, nekem okoz örömet.

Szóval nehéz kicsit, de igazából letojom a károgókat. 😃

2024. jan. 7. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon visel meg. A húszas és harmincas éveimben is koptattak a korombeliek xD
2024. jan. 7. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt bezárom a kaput mindig megnézem,hogy nálam van-e a kulcsa.Így nem pánikolok azon,hogy zárva marad.
2024. jan. 7. 15:04
 5/8 anonim válasza:
100%
amikor 20 voltam lekoptattak a 20 évesek. most 40+ vagyok és uyganúgy lekoptatnak. mi változott? semmi. 20 éve se és most se kellek a lőtéri kutyának se.
2024. jan. 7. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Te is asztalról lehullott maradék vagy már jó ideje.

Örülj neki, hogy kellesz még valakinek, ez sem lesz már sokáig.

2024. jan. 7. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 Dettó.
2024. jan. 7. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
44 leszek 2-3 hét múlva, egyáltalán nem tapasztalok semmiféle kapuzárást. 24 évesen jöttünk össze, évfolyamtársak voltunk, egyidősek. Én eszméletlenül élvezem, ahogy együtt változunk, korosodunk. Eszembe sem jut fiatalabbak után forgolódni. Nem hiányzik más. És igazából sosem hiányzott más egyikőnknek sem. Teljesen jól megvagyunk együtt, közel 20 éve. Kapuzárás csak akkor van, ha nincs párkapcsolati stabilitás, állandóság az életedben. És ha soha nem is volt, fiatalabb korodban sem, mindig csak ágról ágra szálltál.
2024. jan. 8. 01:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!