Férfiak! A kapuzárást hogyan élitek/éltétek meg?
Hogy ott vagytok életerősen, izmosan, 40 x évesen, de a 20as nők már úgy köszönnek csókolom, és már a 30asok is koptatnak.
Kivéve a gyerekes helyeken, pl játszótér egyéb gyerekkel kapcsolatos programok, ahol amúgy szép, de szarkalábas szemű, vagy megtört szemű nők szólítanak meg ismerkedni.
Tehát hogy itt a vége a rendes csajozásnak és az asztalról lehullott maradékkal kell beérni.
Valamint a gondolat, hogy 3 hét múlva 47 leszek... 13 év múlva pedig 60, ami a totális vég.
"már a 30asok is koptatnak"
. Ezt könnyű elkerülni úgy, hogy nem keres már ilyenkor párkapcsolatot az ember, és nincs is igénye rá, mert mindent megkap a partnerétől, és fordítva: a férfia újra és újra emlékezteti a nőt arra, hogy nő, ahogyan én is minden nap férfinak érezhetem magam.
És nagyon szép 40-es nők vannak, gyerekkel is. Egy érett férfi amúgy sem foglalkozik már nagyon 30 alatti nőkkel ebben a korban. A szarkaláb meg kifejezetten szexi.
Szóval az a nőellenes szöveg a közepén inkább téged minősít, de én inkább csak egyszerűen sajnállat az utolsó sor miatt. A fő gond, hogy kor alapján minősítesz másokat, de visszaütött rád.
Lassan 50 vagyok.
Midlife crisis
De közben még mindig felszedhetnék szinte bármilyen csajt. Viszont nem akarok.
Feleségem van, boldog vagyok vele.
Az a fura, hogy pont az ilyen társadalmi klisék miatt kapok néha kritikát, hogy olyasmiket csinálok ami biztos csak azért van, mert kapu zárás, stb.
Az fe se merül a többségben, hogy valamit önmagáért csinálok, azért mert engem érdekel, nekem okoz örömet.
Szóval nehéz kicsit, de igazából letojom a károgókat. 😃
Te is asztalról lehullott maradék vagy már jó ideje.
Örülj neki, hogy kellesz még valakinek, ez sem lesz már sokáig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!