Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb férfi miért az...

A legtöbb férfi miért az ilyen nőkhöz vonzódik?

Figyelt kérdés

Hangsúlyozom, hogy nem mindet, mert káttam ellenpéldát is, illetve nekem is van párom.

Viszont nem értem a jelenséget. Sok bunkó, beképzelt, flegma nő után futnak a férfiak. Sokszor teljesen feleslegesen. Legtöbbjük nem túl kedves, értelmes vagy odaadó. Ha van is, ők is inkább ezt a műkedvességet, bájolgást erőltetik, de igazi jószándék nincs mögötte. Ezt egészen kiskoromtól mostanáig így tapasztalom. Ovi, suli, munkahely. Illetve mások is számoltak be hasonlóról baráti társaságban.

Ha esetleg rád nem vonatkozik, akkor akár azt is leírhatod, mit gondolsz erről!

Férfiak, miért van ez? Köszönöm a válaszokat!

2024. jan. 6. 21:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

szerintem a telibe bunkóság senki számára nem vonzó, viszont

1: van a bunkóságnak egy egészséges szintje. aki mindig mindenkivel szuper jó fej, az mindig mindenben a rövidebbet fogja húzni, mindig a sor végére fog kerülni, vele együtt a családja is.

2: a (mérsékelten) bunkó emberek egy része azért bunkó, mert megteheti: elegendő egyéb értéket fel tud mutatni ahhoz, hogy így is sikeres legyen párkapcsolat, családi és baráti kapcsolatok terén. a kedves emberek jó része csak azért tette identitásává a kedvességet, mert hosszú idők óta leginkább csak ezzel tud másoktól elismerést, pozitív reakciót kiváltani, más értékekkel nem igazán.

ez férfiakra, nőkre egyaránt igaz.

2024. jan. 7. 11:03
 22/22 anonim ***** válasza:
akiknél igazán vonzó a kedvesség, az azok az emberek, akikről látod, hogy akár megtehetné, hogy ne legyen kedves. illetve látod, hogy ha úgy alakul a helyzet, nem lesz kedves.
2024. jan. 7. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!