Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb férfi miért az...

A legtöbb férfi miért az ilyen nőkhöz vonzódik?

Figyelt kérdés

Hangsúlyozom, hogy nem mindet, mert káttam ellenpéldát is, illetve nekem is van párom.

Viszont nem értem a jelenséget. Sok bunkó, beképzelt, flegma nő után futnak a férfiak. Sokszor teljesen feleslegesen. Legtöbbjük nem túl kedves, értelmes vagy odaadó. Ha van is, ők is inkább ezt a műkedvességet, bájolgást erőltetik, de igazi jószándék nincs mögötte. Ezt egészen kiskoromtól mostanáig így tapasztalom. Ovi, suli, munkahely. Illetve mások is számoltak be hasonlóról baráti társaságban.

Ha esetleg rád nem vonatkozik, akkor akár azt is leírhatod, mit gondolsz erről!

Férfiak, miért van ez? Köszönöm a válaszokat!

2024. jan. 6. 21:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%
Akinek ilyen kell az meg is érdemli, valószínűleg ott a pasi is ugyanolyan érzelmi defektes és/vagy felszínes. Ha a pasinak elég sok a pénze, akkor kész is a 21. századi kapcsolat, zsák a foltját. Csak lehetőleg ne szaporodjanak, pont elég ilyen van már és csak rosszabb tőlük a világ.
2024. jan. 6. 21:51
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Kit érdekelnek az optikai tunningos proli nők?

A hasonló nyomi palikat.

2024. jan. 6. 21:52
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok nő miért a bunkó, lekezelő stílusú, rosszfiúnak tűnő köcsög után fut?
2024. jan. 6. 22:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy aki szerinted bunkó és flegma, az más szemében csak magabiztos, van önbizalma, ambíciózus, önálló, ezek sokak számára nők esetében is vonzó tulajdonságok. Na meg ott van a hajsza élvezete is.
2024. jan. 6. 22:18
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Nő vagyok és szerintem spirituális oka van.

Valami kozmikus hasműveletről van szó, ezeket az embereket megmenteni a pokoltól, megsemmisüléstől - ha még lehetséges.

Végidőket élünk, hamarosan elpusztulnak a menthetetlenül gonoszak.

Nekem is van aljas férfi kiszemeltem, egy egész komoly kis csapat dolgozik körülötte velem együtt ezen sok szeretettel, jószándékkal.

2024. jan. 6. 22:22
 16/22 anonim ***** válasza:
* nem hasművelet, hanem hadművelet :)
2024. jan. 6. 22:23
 17/22 Metionin ***** válasza:
Hát figyelj, sok nő meg a bunkó férfiakhoz vonzódik. Egy nagypofájú, agresszív férfinek általában hamarabb lesz párja, mint egy csendes, konfliktuskerülőnek, legalábbis ezt látom mindenhol. Ez ilyen ízlés dolga szerintem, kinek mi jön be, sokaknak lehetnek vonzók olyan tulajdonságok, amik a való életben annyira nem előnyösek, mint pl. a filmekben. Kívülről sokszor menő egy ilyen pár, otthon meg ki tudja mi van, amikor senki sem látja.
2024. jan. 6. 22:36
 18/22 Metionin ***** válasza:
92%
15. És igen, egyébként ez is annyi esetben megvan, hogy az illető ilyen meg olyan de majd velem más lesz! - főleg a nők fürödnek be ilyesmikkel, aztán legtöbbször jól megszívják.
2024. jan. 6. 22:38
 19/22 anonim ***** válasza:

A fent említett negatív tulajdonságokhoz milyen külső tartozik?

Na ugye...

2024. jan. 6. 22:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha egy nőnek fontos a közösségi média, akkor egyből offolom. Akkor is, ha úgy néz ki, mint Jenna Ortega.
2024. jan. 7. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!