Hogy kezeled, hogy az életben semmilyen konfliktusod nincs, itt a neten meg....?
Kérdezem azoktól, akik szintén így vannak, nincs semmilyen konfliktus, összetűzés, mindenki elvan melletted, kb ferde szemmel se mernek rádnézni.
Itt a neten meg, sokszor arctalanul ütnek, rúgnak, vágnak, harapnak. :)
Úgy hogy nem írok ki kèrdèseket ide, facebookon se posztolgatok. Nincs kedvem ezekkel foglalkozni.
Règen leálltam vitázni de semmi èrtelme nem volt.
Őszintén szólva, engem eleinte zavart, de akkor még alig voltam több, mint 18. Már akkoriban is csak ezen az oldalon értek ilyesfajta atrocitások, máshol nem, pedig több helyen/fórumon aktív voltam. Jó, azért FB-n nem, azt mindig kerültem :D
Azóta eltelt 5-6 év, már nem is vagyok máshol aktív, itt pedig már engem sem zavar. Ahogy előttem is írták, olyan alacsony a színvonal, hogy már fel sem veszem, amikor bunkóznak velem, általában. Van 1-2 kivétel, de az sem tart sokáig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!