Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez normális a mai világban?

Ez normális a mai világban?

Figyelt kérdés

Nem vágyok több százezres okos dolgokra, hiszen tökéletesen elégedett vagyok azokkal, amiket használok.

Nem vágyok csillogó életre, elégedett vagyok a jelenlegi életemmel, igaz kevesebb fizuval, de valahogy nekem ez ad lelki békét.

van még más is így az élettel?

Ez normális hozáállás a mai világban?

2024. jan. 5. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Normális.
2024. jan. 5. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező: Én is ilyen vagyok. Ilyennek kellene lennie a normális hozzáállásnak.

Aki nem így gondolkodik, a jövő generáció elől éli fel az erőforrásokat, mert mindig több/jobb/nagyobb kell mindenből, meg persze x hetente repülővel utazás nyaralgatni, annál környezetszennyezőbb nincs.

2024. jan. 5. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyi az a kevés fizetés. Lehet, hogy az valakinek már vágyálom.

De hogy elégedett vagy azzal, ami van, az csak jó lehet.

2024. jan. 5. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a normális? Ez egyénfüggő.

Én se vágyok több százezres okos dolgokra, mert minek? Viszont egy tengerparti nyaralásra vágyom, amit meg is valósítok, remélem idén is. Az elmúlt két évben sikerült.

Minek hasonlítgatni? Mindenki foglalkozzon csak a saját életével.

2024. jan. 5. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Szintén egyetértek. Jól elvagyok az alacsony fizummal és a retró stílusú lakásomban, üdülésekkor kifejezetten szeretem is az egyszerű nem luxus helyeket.
2024. jan. 5. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A 80-as években szépen berendezett szobánk volt. Mások is dicsérték hogy milyen ízléses. Gyerekként fel se fogtam hogy másokhoz képest jóval szegényebbek voltunk, mégis megvolt mindenünk. Hogy mivel veszed körül magad az ízlés, praktikum dolga és természetesen hogy mi kelt jóérzést benned. Ma is lehet kapni olyan tárgyakat, amik nem drágák, de ízlésesek, színesebb lesz tőlük a légkör. Hogy mi okoz neked örömöt, lelki békét, az a legfontosabb. Ez nem luxus kérdése, hanem inkább életminőség, amit magadhoz viszonyítasz.
2024. jan. 6. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!