Van olyan ember, aki nem megalkuvó? Őket keresem.
A legtöbbet akiket ismerek nem megalkuvók azok mind atlagon felül szocializáltak mindenkit képesek iranyitani manipulálni maguk felé fordítani a másik észre sem veszi hanem még örömmel büszkén is áll mellé.
En a ritkább tipus vagyok en ugy vagyok nem megalkuvo szintén, de úgy hogy ha pl zür van aláznak molesztalnak pl munkában en akkor is felmondok, ha azt se tudom a lakbért hogy fogom tudni utana kifizetni.
Vagy akkor is szakítok ha azt se tudom még hol fogok egyaltalán lakni.
Én képes vagyok kiugranina semmibe is, ha kell.
En pl azokat meg sem értem akik lakhely vagyon miatt nem válnak el, meg állando kifogasaik vannak engem igy nem lehetne megvenni/megfogni. De rengeteget megelhetést is akár kockáztatok is így.
De nekem ezek olyan érzések, mint égő házból kiugrani. Vagy elevenen égsz meg, vagy ugrás..
(1.voltam)
Ki az aki nem megalkuvó? Aki saját magára hallgat, nem másokra.
Nem az egóra értem, sokkal inkább a bölcsességre.
Akármilyen birka tömeg veszi őt körbe, nem rájuk hallgat, hanem saját magára, a megérzéseire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!