Milyen ember az ilyen?
Figyelt kérdés
"Már Mirkóczki is prolinak tartja a Jobbikot, korábbi pártja szövetségeseitől pedig egyenesen megőrül"
Forrás: [link]
2021. márc. 12. 12:23
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyot nőtt a szememben 👍👍
2/12 anonim válasza:
Hallatlan mik vannak! Hát én most olyan mérges lettem, hogy bepisiltem.
3/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen jól látja, kár, hogy az ellenzéki oldalon nem ez a szemlélet. Igaza van.
4/12 A kérdező kommentje:
1:
"Nem tudom, de nagyot nőtt a szememben 👍👍"
Akkor ezek szerint nálad is gyakorlat, oda sz@rni ahonnan eddig ettünk. Büszke lehetsz magadra!
2021. márc. 12. 12:29
5/12 anonim válasza:
Nekem az ilyen "szemlézett" cikkekkel alapvető porblémám, hogy szükségképpen az egészből kiragadott részletek. Ráadásul a "cikkíró" szándékának megfelelően célzatosan ollózott a tartalom, vagyis a linkelt formájában értékelhetetlen.
6/12 anonim válasza:
Istenem, a lepontozógépeknek már erősen foltos a naci, de ők nem bepisiltek, hanem Gréczynek egy párat 😂👍👍👍
7/12 anonim válasza:
A Jobbik pontosan odasz@rt, ahonnan eddig evett. A szavazóinak a képébe. A szavazók miatt volt ott, ahol. Ezután szembemenni az alapelveivel finoman szólva is vitatható. Azért jött létre a Jobbik, hogy a liberálisok ellen fellépjen. Erősítse a nemzeti öntudatot, megakadályozza a PC elmebetegség terjedését.
8/12 A kérdező kommentje:
7-es!
Szerinted akkor, hagyni kellene orbánékat tovább garázdálkodni?
Mert, ha nincs ellenzéki összefogás, akkor ezeket törvényes úton soha nem lehetne leváltani, pedig már az ország háromnegyede erre vágyik.
2021. márc. 12. 12:44
9/12 anonim válasza:
Kérdező: szerinted Gyurcsány nem fogja az első alkalommal kigolyózni az összes szélsőjobbost a buliból? Dehogynem, utálja őket, mint a sz@rt. Csak most szükség van rájuk a hatalom miatt.
10/12 anonim válasza:
Mirkóczki az mszp, dk támogatásával lett polgármester, pontosabban csináltak egy közös "lokálpatrióta" szervezetet, a választási plakátokon még a pártokat se tüntették fel.
Mirkóczki nem most lett szar alak, már akkor szar alak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!