Mennyire vagytok babonások? lent.
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl a 6.-át egy átlagos napi dátumnak veszítek?
Mert sokan a 6.-át, és a 13.-át, rosz ómennek tartják.
Nektek mi a véleményetek?
valóban a gonoszok száma a 6, és a 13?
2024. jan. 5. 13:18
1/14 anonim válasza:
Szerintem semennyire.
Azt viszont biztosan tudom, hogy több, mint háromezren Bábolnások.
2/14 A kérdező kommentje:
De pl miért a 6-os lett az ördög száma?
2024. jan. 5. 13:31
3/14 anonim válasza:
Én 666-ra emlékszem.
""A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat" - szól az Újszövetség a Károli fordítás szép hangján."
6/14 anonim válasza:
Nekem van egy babona elleni amulettem, szóval nem vagyok az.
7/14 anonim válasza:
Én szívesen lennék babonás de nem ismerek elég babonát ahhoz hogy hatásunk legyen az életemre😑(plusz a fekete macska = rossz szerencsében amúgy sem hihetek mert fekete macskám van)
8/14 anonim válasza:
Nem vagyok babonás, az az ostobák sportja.
10/14 anonim válasza:
Nem vagyok babonás, de vannak babonás szokásaim. :) Úgy értem, nem hiszek bennük, de pl. van amikor reflexből lekopogok valamit az asztal alján alulról, vagy ha viszket az orrom akkor reflexből rácsapok a kezemre, amivel megvakartam, hogy elűzzem a bosszúságot, vagy ha négylevelű lóherét látok, akkor elteszem, hogy szerencsém legyen, vagy ha kiborul a só, akkor az jut eszembe, hogy veszekedés lesz stb. Nem hiszek bennük, mert tudom, hogy nem a sótól függ, hogy tényleg veszekedés lesz-e vagy nem a lóhere hozza meg a szerencsét, de a szokások, a gondolatok belém ivódtak mégis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!