Miért néznek meg egy romát míg egy másikat pedig nem?
Figyelt kérdés
Van egy értelmiségi roma barátnőm akit nagyon zavar, hogy bárhova megy mindig megnézik.
(Valóban így van, mert amikor vele megyek akkor is ez a tapasztalat)
Megfigyeltem, hogy vannak olyan romák akik "tipikusan feltűnőek de őket mégsem nézik meg úgy mint az én barátnőmet.
Szolid normális öltözete van, 165cm/75kg hosszú haj és barna bőr.
Az arca olyan mint egy 18 évesnek nem is tudom, hogy írjam aranyos arca van mint egy gyereknek.
2024. jan. 3. 19:26
2/8 anonim válasza:
A kérdésben benne van a válasz is, hogy értelmiségi, és van az a közvélekedés a romákról, hogy kerülik az értelmiségi területeket.
3/8 anonim válasza:
165 centihez 75 kiló az 1 2 lábon járó tehén.
4/8 anonim válasza:
Nők is megbámulják, vagy leginkább csak férfiak? Mert az alacsony, szép arcú, fiatal, roma lányok, sok fiúnak vonzó lehet.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy néz ki a barátnőd, de az egyik legszebb lány akit ismerek roma. Tanult, most végzett az egyetemen. Hibátlan kreol bőr, igényes, vékony csaj, gyönyörű arc. Gimiben semmilyen volt, de huhh.. nagyon kikupálódott huszonéves korára. Nagyon!
7/8 Metionin válasza:
Szerintem azért, mert szép vagy mert kedves, jó a kisugárzása. A "tipikusan feltűnő" romát inkább elővigyázatosságból nézik meg, mert hangosak, ordenáré módon kommunikálnak stb. Amelyik nem ilyen, azt ugyanúgy nem veszik észre, mint az átlagos magyart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!