Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én utálom a karácsonyban...

Csak én utálom a karácsonyban azt, hogy ilyenkor kötelezőnek érzik a rokonok, hogy ugráltassák a másikat?

Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha magadtól nem segítesz, csak nézed ahogy a többiek melóznak, akkor persze, hogy ugráltatni fognak :D
2023. dec. 25. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell rokonokhoz menni és probléma megoldva.

Vagy ha mész, akkor alap, hogy segítesz, nem csak üldögélsz és várod a sült galambot.

2023. dec. 25. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Te tartod a kapcsolatot a rokonokkal?
2023. dec. 25. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Csak te, meg a hozzád hasonlóak akik megengedik hogy ugráltassák őket.
2023. dec. 25. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Mert engem pl nem ugráltarnak a rokonok, szóval nem utálom
2023. dec. 25. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán azert mert 1taknyos kis 16eves vagy, hm?
2023. dec. 25. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy kicsit meg lehet érteni a kérdezőt. Egyre többen mennek máshova lakni; akik a városban élnek, azok faluba mennek és vica versa. Egy családon belül meg egyre normálisabb, hogy minden tagja máshol él. Így sok embernek arról szól a karácsony, hogy rokontól rokonig megy, a budapesti ember pl 24-én Pilisjászfalun van, 25-én Szegeden, 26-án Sopronban. Ennyi utazgatás után meg érthető, ha az ember ugráltatásnak fogja fel, a sima segítségkérést is, elvégre ez a sok utazgatás és rokonlátogatás nem pihentető és így a 3 szabadnapja az embernek nem pihenéssel telik.
2023. dec. 26. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!