Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A párotok a legjobb barátotok,...

A párotok a legjobb barátotok, beszélgetőpartneretek, bizalmasotok is?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 04:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Nehéz lehet úgy 100%-ban elmondani magadról mindent, hogy ne rombold le a rólad kialakult képet"

Miért kell képet kialakítani?

2024. jan. 5. 06:44
 22/25 A kérdező kommentje:
20: nem is sikerült életben tartanom azokat a kapcsolatokat, ahol akkora volt már a bizalom meg a láthatóság, életem nagy csalódásai.
2024. jan. 5. 09:22
 23/25 A kérdező kommentje:
21: szerintem az természetes, hogy nem pont úgy viselkedsz az első hetekben, mint 20 év után. A legkevésbé játszmázós ember is szerintem hajlamos az elején a szebbet, jobbat mutatni magából. Te mit gondolsz?
2024. jan. 5. 09:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy miért kell képet kialakítani? Mindenkinek vannak botlásai, hülyeségei, hibái az életben.

Megismerkedsz valakivel és nyilván nem életed legsötétebb pillanataival kezdesz.

2024. jan. 5. 09:46
 25/25 anonim ***** válasza:

"nyilván nem életed legsötétebb pillanataival kezdesz"

Nyilván, de ez nem azonos azzal, hogy egész kapcsolat alatt fenntartok egy képet. Oké, eleinte nyilván mutassa az ember az erősségeit, ha ez messze van a vakós személyiségtől, az ritka nagy öngól.

2024. jan. 5. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!