Mondanátok véleményt? Hogy lehetne ezen változtatni?
Öhm legyen kicsit nagyobb szád, ne legyél visszahúzódó.
A tananyogot meg valami könyvtári pc-ről betudod szerezni.
én azokra mennék akik eddig még nem figyeltek fel rád, lesz órákon csoportmunka, nevettesd meg őket, kezdeményezz, vállald el a munka prezentálását általában nem szeretik ta-dam megmentő
a gimiseket könnyű lenyűgözni még tesi órán, emlékszem nekem se volt ismerősöm az új suliban de tesi órán nagyot alkottam kosarazás közben szal rám ficcentek, nem lett örökbarátság, de bőven elég ha valakitől elkérheted a leckét ha beteg vagy, illetve nem töltöd az egész napot egyedül, nekem a másik osztályból, faktos tantárgyas óráról lettek haverjaim együtt kajáltuk stb, ebben csak az a gáz hogy velük kevesebbett tud lenni az ember, de a semmitől több
ne aggódj, nézz szét kicsit jobban, legyél nyugodt, órára meg vegyél pár giga netet, hogy leszálljon rólad a tanci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!