Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mondanátok véleményt? Hogy...

Mondanátok véleményt? Hogy lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy kis városból jövök, ott születtem és éltem egészen gimnazista koromig, tehát 2022ig. Ebben a kisvárosban rengeteg barátot szereztem és nagyon boldog voltam. Viszont 2 évvel ezelőtt elköltöztünk egy teljesen új helyre ahol a gimnáziumot elkezdtem. Sajnos itt nem találtam barátokra pedig én igyekeztem, de őket vagy nem érdeklem, vagy utálkoznak pl még vissza sem köszönnek. Később már az osztályfőnököm is elkezdett úgymond "utálkozni" velem. Folyton lenézően beszél velem, szaktanárit osztogat azért nekem, mert nem volt netem és nem tudtam megnézni azt amit belinkelt órai feladatnak. Azt mondta ha legközelebb sem lesz mobil netem megint kapok egy szaktanárit:(( Nagyon vissza húzódó típus lettem már a költözés után. A legelső 1 hónapban próbáltam nyitni a többiek felé, de nem jártam sikerrel. Most csak ülök egésznap magamba roskadva. A szüleim nem értik meg a helyzetet hiába mondtam nekik. Azt mondták ezt a pár évet ki kell bírnom. Mit tegyek? Folyamatos gyomorgörcsöm van
2024. jan. 2. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Öhm legyen kicsit nagyobb szád, ne legyél visszahúzódó.

A tananyogot meg valami könyvtári pc-ről betudod szerezni.

2024. jan. 2. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
A korábbi lakóhelyedet volt barátaiddal tartsd, illetve újítsd meg a kapcsolatot, hátha velük jobban megtalálod a hangot. Manapság online ez nem lehetetlen.
2024. jan. 2. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

én azokra mennék akik eddig még nem figyeltek fel rád, lesz órákon csoportmunka, nevettesd meg őket, kezdeményezz, vállald el a munka prezentálását általában nem szeretik ta-dam megmentő

a gimiseket könnyű lenyűgözni még tesi órán, emlékszem nekem se volt ismerősöm az új suliban de tesi órán nagyot alkottam kosarazás közben szal rám ficcentek, nem lett örökbarátság, de bőven elég ha valakitől elkérheted a leckét ha beteg vagy, illetve nem töltöd az egész napot egyedül, nekem a másik osztályból, faktos tantárgyas óráról lettek haverjaim együtt kajáltuk stb, ebben csak az a gáz hogy velük kevesebbett tud lenni az ember, de a semmitől több

ne aggódj, nézz szét kicsit jobban, legyél nyugodt, órára meg vegyél pár giga netet, hogy leszálljon rólad a tanci

2024. jan. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!