Sok mindenen fanyalgok, nem vagyok mosolygós, nem tudok olyan széplélek lenni, mint több ismerősöm, lehet ezen változtatni?
Nem mindenen fanyalgok, de azért elég sok mindenen. Van, ami nekem is tetszik, van, ami meghat, van, amit szépnek, értékesnek találok.
Emberek közül is...több a nem szimpatikus, mint a szimpatikus. Ez nem látványos, nem osztom meg mindenkivel kéretlenül az első pillanatban, hogy nem nyerte el a rokonszenvemet, ne így képzeljétek el. Csak egy érzés bennem. Nem szoktam olyan cukrosan kedves lenni azokhoz se, akiket szeretek.
Talán nagyon érzelmes ember vagy, pont mint én. Én is sok mindenen van, hogy húzom a számat. Nem vagy egyedül! 😊
Mi az, amit szépnek, értékesnek találsz? Ha abban örömöd leled, próbáld meg azt megragadni! És tudom, közhely, de próbáld mindenkiből kinézni a legjobbat! Van úgy, hogy az első benyomás nem jön be, de lehet, hogy igen! Mindenesetre mosolyogj, tudom, nehéz lehet, de ez egy gát, amit le lehet küzdeni és le is fogod tudni! Amit mások felé sugárzol, úgy fognak majd rád is visszasugározni, engem ez motivál!
Remélem, valamit tudtam segíteni ezzel! 😊
Őszinte vagy, nincs ezzel semmi baj.
Csak ne hagyd el hatalmasodni ezt az érzést, mert idővel magadra maradsz.
Próbáld megtalálni az egyensúlyt.
Sokszor jobb ha csöndben maradunk. Nem mondjuk el mindenről a nyers őszinte véleményünket.
Tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!