Miért van ennyi lecsúszott proli gondolkodású ember ebben az országban?
Veszekedés irigykedés mindenhol.Ha van valamid nem arról kérdeznek hogy nehéz volt megvenni hol sikerült megtalálni hanem mibű hogy vetted meg?
Ha már nem iszol cigizel akkor is lenéznek.
Ha nem adod elő a munkahős üzemmódot hogy még otthon is szétdolgozod magad hanem őszintén elmondod hogy néha pihensz meló után kiröhögnek mert nem bírod a melót.
3 helyen dolgoztam külföldön multiknál sehol nem volt ilyen szintű gondolkodás.
15 év után megakartam itthon próbálni multinál vagyok de ilyenek az emberek.
Csak gondold végig a történelmünket.
Paraszti lét, majd gyári melósok, most meg az egyre butább melósok.
Egyszerűen a prolik vannak többségben.
Mert köztük élsz,prolik között,prolikkal tartod a kapcsolataidat.
Aki a korpa közé keveredik,megeszik a disznók.
A hátamon feláll a nemlétező szőr , és az utolsó pihe is, amikor egy ősproli próbálja embertásait prolizni. Függetlenül attól ki mit művel.
Az ilyenek szó szerint ősbunkók, akik a sznobizmusuk miatt azt hiszik, hogy valakik-pedig a leutolsó paraszt is különb náluk.
1,A Fidesz is az egyszerűbb embernek adott önbizalmat, ezért a prolik egyre hangosabb, sok értelmes ember meg kiment külföldre.
2, aztán..katasztrófa az oktatás, normális nevelést sem kap a többség, és talán a genetika, történelmi előzmények is közrejátszanak.
A magyarok többsége egyszerűen olyan, mint egy nagyszájú, neveletlen kisgyerek. Ha felmerül bármelyin probléma, kifogásokat keres, mellébeszél, állandóan megsértődik, kiakad. Nagyképűsködik, okoskodik.
A probléma az, hogy gyakorlatban az átlag magyar egyszerűen nem képes arra teljesítményre, amire egy külföldi.
18.
Teljes mértékben osztom a magyarokról alkotott véleményed, de külföldön is jelentős része a társadalomnak a buta proli.
Talán arányaiban kevesebb és a nagy jókétben kevésbé feltűnő, de minden népnek megvan a salakja.
Ez az irigység stb mindenhol jelen van!
Dolgoztam 2 helyen életembe eddig nem sok, de mind2 helyen irigyek voltak, meg szemtelenek az emberek.
Ha jobban dolgoztál te voltál a sz*r nyalis stb, ha gyengébben az volt a baj.
Ha többet kerestem mint más az volt a baj(a hülye dumák hogy te többet keresel csináld meg te, meg dolgozz többet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!