Miért van ennyi lecsúszott proli gondolkodású ember ebben az országban?
Veszekedés irigykedés mindenhol.Ha van valamid nem arról kérdeznek hogy nehéz volt megvenni hol sikerült megtalálni hanem mibű hogy vetted meg?
Ha már nem iszol cigizel akkor is lenéznek.
Ha nem adod elő a munkahős üzemmódot hogy még otthon is szétdolgozod magad hanem őszintén elmondod hogy néha pihensz meló után kiröhögnek mert nem bírod a melót.
3 helyen dolgoztam külföldön multiknál sehol nem volt ilyen szintű gondolkodás.
15 év után megakartam itthon próbálni multinál vagyok de ilyenek az emberek.
Szerintem ez azért van, mert sok problémájuk van.
Nem boldogulnak ezekkel a problémákkal, csak vergődnek.
Elégtelen a tudásuk a saját életükkel kapcsolatban.
Jobb képzés és valódi adatok az életről, ez kellene nekik.
Lassan 6 éve dolgozom és élek Ausztriában. Nagyjából itt is ugyanolyanok az emberek. Ez sima emberi tulajdonság, nem csak Magyarországra jellemző. Azért van ott "több" ilyen, mert kicsi az ország és kevesebb helyre koncentrálódik a selejt. Külföldön azért jobban eloszlik. :D
Jó, nyilván majdnem mindenhol jobb az élet mint ott, gondolom ez is rányomja a bélyeget az egészre.
Lenéznek, mert nem iszol és nem cigizel??? Miféle társaságban vagy te?
Ez amúgy a tipikus gyári meló munkakörnyezetre jellemző csak? Én szerencsére ilyesmit nem tapasztalok, de nem is gyári munkát végzek.
Nem tudom megválaszolni a kérdésedet, de épp ma volt ide vonatkozó esetem. Egy kollégának a neten boldog új évet kívántam, erre csak az volt a válasza: "Könnyű neked, te még holnap nem dolgozol." Ez csak egyetlen példa.
(Én év közben alig vettem ki szabadságot, és pár napot átvittem erre az évre. Ő is megtehette volna, korából adódóan több szabadnapja van egy évre, mint nekem. De inkább nem is reagáltam erre a mondatára. Nem láttam értelmét elmagyarázni ezt.)
1. Agymosás.
2. Ez egy szegény ország, itt nincs pénz a boldogságra.
Nem tudom, de az itteni lepontozások igazolják a kérdésedben lévő állítást.
Lepontozás indul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!