Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyakran mondjàtok el...

Milyen gyakran mondjàtok el vagy mutatjàtok az embereknek ha valami bànt benneteket vagy lelkileg fàj?

Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

A konkrét okát vagy azt, hogy mi bánt nem szoktam elmondani. A való életben még csak ki sem mutatom. Sokkal jobb, ha erősnek látnak.

F

2024. jan. 1. 14:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon a sebezhető pontjaidat nem érdemes mutatni, mert a társadalom nem tud vele egészségesen és emberi módon bánni.

A 7-es leírta, hogy vagy nem érdekel senkit, vagy örülnek neki, mert valakibe végre bele lehet rúgni, van aki szimplán nem tud vele mit kezdeni, megijed tőle stb.

2024. jan. 1. 14:50
 13/17 A kérdező kommentje:

10-es jol irod ha jatszmazo szemelyrol van szo vagy olyanrol akit nem erdekli feles elmondani.Nekem volt reszem jatszmazasban es elveszitettem a bizalmam.Mikor neki volt szuksege tamaszra meghallgattam,segitettem.Forditva nem igy volt itt cserben hagyva,elarulva ereztem magam A jatszmazos viselkedese az megint mas volt.Lenyeg nem mindenki barat akit annak gondolunk.

12es van az is hogy nem tudnak mit kezdeni vele es elmenekulnek csak ez banto.Meg akkor ok se kell hogy beszeljenek a sajat gondjaikrol.

2024. jan. 1. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pl elég sok terhet cipelek magamban, olyan szintű, hogy más az esetemben lehet öngyilkos lenne. Megbírkózom vele, de ha ezekről a dolgokról mélyen beszélnék valakivel, akkor magamat is vissza rántanám.
2024. jan. 1. 17:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán, mert úgyis egyedül kell megoldanom.
2024. jan. 1. 20:33
 16/17 anonim ***** válasza:
9 Ha bármiben tudok segíteni, vagy szükséged van egy jó és csendes hallgatóságra-írj.
2024. jan. 1. 20:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha idegenek, vagy olyan emberek közt vagyok, akikkel nem (elég) közvetlen a kapcsolatunk, az ismeretségünk, akkor nem mondok róla semmit. Sajnos, rajtam nagyon tudnak az ilyenek látszani, ha nem figyelek eléggé erre, olyankor vagy az látszik konkrétan, hogy bánt/fáj valami, vagy "csak" annyit lehet érzékelni, hogy "valami nem oké". Néha rákérdeznek, de csakis olyanoknak beszélek róla őszintén, akivel tényleg nagyon jóban vagyok, és megbízom benne.

Én magam ilyesfajta beszélgetést csak akkor kezdeményezek, amikor már nagyon nem bírok ezzel az egésszel egyedül.

2024. jan. 4. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!