Mit tegyek ha egy bunkó vagyok?
Ez a kivizsgálós szöveg netto trollság.
Amúgy a néplélek ilyen, ott kezdődik, hogy már ovodába bekényszerítenek olyanok közé akiket nem te választasz. Minden áron bele akarnak vonni a virtusukba, elhelyezni valahol a hierahiájukban, mint ha te is egy kis haver vagy "tesó" volnál. És folytatódik akár egy egész életen át munkahelyről munkahelyre. Persze örülök, hogy vannak akik ezt élvezik mert nem tudna mindenki távmunkában dolgozni. Én viszont azóta más ember vagyok, az sem érdekel, hogy fele annyit keresek mert végre az életben boldog vagyok, hogy nem kell mások között lennem nap mint nap, órákon át.
Nekem a nyugdíjasokkal nincs bajom mert tisztelettudóak és nagyjából ráérnek. Semmi "hasznos" információval nem szolgálnak a számomra ezért nem nagyon van kedvem beszélgetésre fecsérelni az időt velük. Segítek leolvasni vagy kigooglezni a menetrendet, levenni valamit a polcról a közértbe vagy ilyen apróságok.
Kérdező, a megoldás, hogy vegyél egy autót. Vagy tegyél be fülhallgatót, hátha ez elriaszt pár galamblelkű kisnyugdíjast.
Viszont a korosztályomtól (25 év) kezdve kb 60 éves korig, vagyis minden olyan embert aki aktívkorú és részt vesz egy közösségben nem bírok.
#23 mert óvodátol kezdve bekényszerítenek mások közé, senki nem kérdezi meg, hogy te jól érzed e ott magad, ha nem vagy ön vagy közveszélyes akkor neked ott a hejed,
Csak később, ha már munkahelyed van tudod legalább önszántadból váltogatni őket. Gyerekként csak hozzászoktatnak "így kell élned", nincs választásod, ha csak nincsenek szuper támogató szüleid akik segítenek kiharcolni a magántanulói státusz.
Hogy felnőttként megengedheted e magadnak a jövedelemkiesést és, hogy vagy e annyira értékes a cég/ megbízó számára, hogy ne kelljen olyanokkal dolgoznod akikkel nem akarsz, az legalább már a te döntésed.
1
Nem hiszem, hogy szociopata. Azok még ha tudják is magukról, hogy seggfejek meg bunkók, agresszívak, akkor sem osszák meg azt másokkal, mármint szóban.
Ráadásul nő, azok között meg kevesebb a szociopata alapból is.
Az tény, hogy egy ordenáré bunkó seggfej nő vagy kérdező, ez tény.
Antiszociális (ide tartoznak a pszichopaták és a szociopaták is) meg azért nem vagy, mert akkor társadalomellenes dolgokat követnél el, ergo bűnöző lennél. Az, hogy idegesítenek az emberek, meg ordibálsz, mint egy fogyatékos idióta, meg agresszív vagy, attól még nem leszel antiszociális.
Valami biztos történt veled, ami miatt ilyen lettél, senki nem születik seggfejnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!