Mit tegyek ha egy bunkó vagyok?
Nekem szimpatikus amiket leírtál .. :D Úgy érzem kellenek ilyen emberek, mert a magyarok alapból nem teszik helyre az embereket. Mert amiket leírtál alap dolog kéne legyen az embereknél, kivéve pl. ha rohan, akkor megkérdezi h ez a busz hova megy, mert épp elmegy előtte, stb. de sok esetben gondolom nem ez van.
buszmegben meg nekem az a fura, hogy mindenki simán hozzámsimul, ha itt a busz, mintha nem is éreznének semmit, vagy nem tudom, engem meg taszít h hozzám érnek. Egyszer arra gondoltam, csak elkezdek a másik táskájába nyúkálni, matatni, vagy ilyesmi, ha már odanyomják a kezemhez. :D
Szóval 100 szónak is egy a vége kedves kérdező, szerintem nálad a CT elengedhetetlen. Túl fiatal vagy ahhoz, hogy ne járj utána a dolgoknak.
Azt meg végképp nem értem, hogy a családod, akikhez tartozol, akikkel nap mint nap együtt vagy, miért nem fogták már meg a kezed, és kisértek vizsgálatokra.
Én egy számodra senki idegen ember vagyok, de ezt még én is tudtam és azonnal le jött rólad, hogy valami sérülés lehet nálad.
"a családod, akikhez tartozol, akikkel nap mint nap együtt vagy, miért nem fogták már meg a kezed."
Mert ez lehetetlen, ha az ember ennyire rossz lelkiállapotban van. Pont, hogy az ilyenfajta segítséget rossz néven veszi, ha szembesítik azzal, hogy segítség kell neki, támadásnak veszi.
Egy ismerősöm így menekült el a családjától, mert az anyja nem hagyta, hogy a semmiért örjöngjön, paranoiás legyen, stb. Az ismerősöm annak tudta be, hogy az anyja nem érti őt meg.
Dúdolgasd a következő dalokat:
https://www.youtube.com/watch?v=kiyd5ZqeAB8&ab_channel=Varga..
https://www.youtube.com/watch?v=c9jX2URj85Q&ab_channel=Draga..
Ismertem egy ilyen csajt, az utcánkban lakott, 1x egy középkorú matróna úgy helyrerakta, hogy zengett tőle a fél utca, mindenki kint nézte, mi van.
Kb: mit képzelsz magadról te kis liba, anyád lennék úgy elvernélek, nézz rám, ha hozzád pofázok kis rohadék, stb....
Na onnantól eléggé csökkentett üzemmódban ment a csaj, valószínű ez hiányzott neki.
Az már egy jó pont, hogy felismerted, hogy ez gond. Több lehetőséged van:
az egyik, hogy mielőtt felhúzod mmagadat, előtte elszámolsz visszafele 5-ig (5,4,3,2,1, de a 0-t nem veszed figyelembe), és az 1-nél kifújod a levegőt. A másik lehetőség, hogy amikor elöntene a harag, gyorsan átgondolod, hogy: "Most ez kinek gond? Mit érek el vele, ha felhúzom magamat vele?". De a legfontosabb kérdés ilyenkor:
"Hogyan közelíthetném meg ezt a problémát másként?".
Próbáld meg a dolgokban észrevenni a jót is. Egy helyzetben biztos van olyan pont, ami humort tud okozni, tehát megmosolyogtat. Pl.: legszívesebben beleállnál a másikba, de észreveszed, hogy milyen h*e nadrágja van, így inkább megmolygod az illetőt.
A lényeg, hogy: Nyugi van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!