Mi a baj velem, hogy mindig eltudom foglalni magam, sosem unatkozok?
Te inkább kioktatni akarsz, mint okokat keresni. Villogtatod, hogy "nini, nézzétek én bezzeg jól csinálom."
Marha vicces figurákkal van tele ez az oldal.
3-as, nettó marhaságokat írtál. Már miért "menekül a jelen és önmaga elől" valaki, ha unatkozás helyett csinál inkább valamit? Úgy mondod, mintha ez valami kín lenne. Nekem pl. csak van egy csomó kreatív hobbim, amit szeretek csinálni, mindig van valami ötletem.
Miért kéne aktívan unatkozni, hogy pihenj? Nem értelek. Nekem az olvasás, festés, horgolás tök ellazító.
2: Nem vagyok az a tipus. Annak örülnék, ha néha kicsit én is tudnék unatkozni, de nekem valamiért sose sikerült.
3: Szeretem amiket csinálok, nem menekülök. Az árnyoldala az, hogy túlzsúfolom magam.
4: Szingli vagyok teljesen pár éve és jól érzem magam így, nem érzem magányosnak magam, rengeteg érdekes dolog van az életben ami leköt. De próbálom megérteni, hogy mások hogyan éreznek.
6: Érdekes, nem érzem unalmasnak a házimunkákat, teljesen elterelik a figyelmem. Persze van köztük olyan amit nem szeretek és azt nem szívesen csinálom. A tanulás is motivál és lelkesít. Korábban tanultam olyat, ami nem érdekelt és valóban lehangolt, mert nem éreztem általa az előrelépést.
Leírhatja bárki ki mit gondol, szeretném jobban érteni magamat is és másokat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!