Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nemrég kezdtem egy cégnél...

Nemrég kezdtem egy cégnél dolgozni egy jó pozícióban és elkezdtek méregetni, beszólogatni a munkatársak. Hogy lehet ebből kijönni?

Figyelt kérdés

Egy kollégám kezdte, aki mellettem ül, bevallása szerint nincsenek érzései, tipikus mérgező ember. Nyilvánosan a csapat előtt lehülyézett úgy, amikor épp mással beszéltem. Összefogott egy kolléganőmmel, aki tipikusan sunyi, a hátam mögött elkezdett kifigurázni a vezetővel. (neki ugye nyal)

Amikor a vezetővel mentek kávézni, megállítottak, elkezdtek kifigurázni, viccet csináltak abból, hogy busszal mentem be a munkahelyemre, hogy időre ott legyek. Megaláztak, nevettek rajtam. Kijöhetek ebből még pozitívan? Anyagilag fontos ez a munkahely.

2023. dec. 28. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg kénytelen vagy az adott helyen lenni, és még nem találtál jobbat, addig dupla melót tegyél bele, kikezdhetetlen legyen a munkád, és messze magasabb szinten funkcionálj, mint ez a két másik "jellembajnok". Egy idő után meg az eredmények beszélnek helyetted. Ne kontaktálj velük, pergesd le amit pampognak a hátad mögött, próbálj meg jóval korábban bemenni, addig is egyedül tudsz melózni, csendben, békében+ kész leszel az átlag munkaidőben. Idővel meg megérkezik a jobb munkalehetőség. Tarts ki, és ne lépj bele az előadásukba.
2023. dec. 28. 14:44
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

Minden éremnek két oldala van. Nálunk jött egy új kolléga vezető pozícióba, azt hiszi, h mindenhez jobban ért, mint azok a kollégák, akik évek óta a cégnél vannak, mindenkivel vicceskedni akar, de ultra bunkó módon. Elég rendesen szívatva van minden fronton. Múltkor hallottam vissza, h panaszkodott valakinek, h nem fogadja be a csapat és nem tudja, h mi lehet ennek az oka.

Ezzel csak arra akarok rávilágítani, h mindenki írja itt, h jaj mérgező légkör és pattanni kell azonnal, aztán lehet nem is a légkörrel van baj.

2023. dec. 28. 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!