Kik ezek a kigxúrt Yetik akik a fekete luxusterepjárókban vannak minden városban?
Láttam már pár ilyen szép szál embert de ma volt egy kellemetlen élményem.
Pirosnál álltam a kis Suzukimmal és mellémállt egy ilyen fekete csodaterepjáró benne valami akkora ogre hogy azt hittem nem jól látok.Karja nagyobb volt mint a combon eres nagy vastag ilyet még sose nem láttam élőben.Látta hogy nézem leengedte az ablakot majd elkezdi józsika mizu kisgyerök?Szájat mostál mert ide érzem a szagodat.
Megszólalni sem tudtam erre rányomott egy olyat a gázra hogy nézni is rossz volt ahogy elgyorsult.
Másnak is volt már ilyen kellemetlen élménye ilyen emberekkel?
Ne foglalkozz az ilyenekkel.
Nagykèpű, öntelt mindd!
Munkahelyet soha nem láttak és arra büszkék, hogy tele vennak pènzzel, és nincs más dolguk, mint edzőterembe járni.
Sajnos ez a "faj" a 90-es évek közepèn robbant be, azóta ki sem lehet őket pusztìtani.
Én leginkább cigányokban láttam olyanokat, mint te láttál.
Rájuk jellemzőbb az, amit leìrtál.
Régen tele volt a fotòikkal az IWIW, majd a facebook.
Kèsekkel, kamu, replika szamurájkardokkal pòzoltak, és pòzoltak úgy, is, mint egy ökölvìvò,azzal is mutatva, hogy ők mekkora nagy, kemény legènyek.
Persze, ők ártatlan angyalok.
A rossz fiúk pedig a tisztességesen dolgozòk magyarok,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!