Ha meghal valaki miért állítotok be egy fekete képet profilképnek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 11:11
2/18 anonim válasza:
Én?
Én ugyan nem állítok be ilyet!
3/18 anonim válasza:
Nem állítok be ilyet, mert minek? Gyászolok, ok, nem kell hogy a fél ismerősi köröm lássa, aztán kérdezgessenek.
5/18 anonim válasza:
Nem tudom ezt én sem,hogy ennek mi értelme. Egyáltalán ki a franc facebookozik ilyenkor? Egerben is meghalt a kicsi lány a múltkor, az anyja ha az volt egyáltalán, még aznap a kommentelőkkel beszélgetett,hogy ez és ez történt.
6/18 anonim válasza:
Munkatarsamnak meghalt az apja o is fekete profilkepet allitott be
7/18 anonim válasza:
Ezzel jelzi, hogy meghalt valakije.
Szerintem ez konkrétan már a szereplés, semmi több.
Ha meghal valakim eszembe sem jutna Facebook profilképet meg sírós sajnaltatós posztokat kiírni.
Másik ami borzalmas szerintem amikor valaki lefotóz egy sírt és kirakja, persze mellé megy a "te már itt pihensz jaj de hiányzol" szövegek.
8/18 anonim válasza:
Ezeket a FB-os kiírásokat, beállításokat egy Tóth Gabi-szintű celebtől gondolnám természetesnek. :-)))
9/18 anonim válasza:
Ha valaki rendszeresen használja a közösségi oldalait, akkor az nyilván erre is használja. A közösségi média előtt is minden létező módon kifejezték az emberek ha gyászoltak (fekete ruha + kiiratták újságba ha meghalt valaki + társasházakban kitettek fekete zászlót). Mostmár a net is a mindennapjaink része, így jó hogy sokan így is kifejezik magukat. Erre van....
10/18 anonim válasza:
Ha valaki meghal nem állítok be fekete képet. Ha nekem hal meg közeli hozzátartozóm akkor lehet beállítom. Nem tudom még nem halt meg senkim "csak" nagyszülők, az meg egy természetes folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!