Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha meghal valaki miért állítot...

Ha meghal valaki miért állítotok be egy fekete képet profilképnek?

Figyelt kérdés

2023. szept. 14. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Feltűnősködés, hogy ráírjanak megkérdezni mi a baj.

Kommentbe, a kép alá senkinek se válaszolnak. Privátban várják hogy írjanak, hogy tudjanak rinyálni.

Ha tényleg gyász lenne, nem fontoskodás,akkor legalább baxna annyit odaírni hogy "fájó szívvel búcsúzunk édesapámtól/nagymamámtól/akárkitól"

2023. szept. 14. 12:08
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy szerintem sincsen sok értelme. Persze megértem azt is aki ezzel fejezi ki a fájdalmát.

Ismerek olyat akinek a testvére halt meg. Megértem, hogy ő kitette.

Viszont sok kellemetlenséget is tud okozni. Azt látom hogy mindenki nyomja a "részvétem" sablont. Közben azt se tudja mi van.

Kedvencem a "részvétem, ki halt meg" kérdés. Vagy a tipikus illetlen kíváncsiság, hogy "részvétem, hogy történt?" "lehet tudni mi történt?". Hát nem mindegy?

Bár ezt megelőzve talán jobb egy posztot megosztani a temetéssel összekötve.

De láttam már olyat is, hogy nagy részvét nyilvánítás ment aztán az illető kutyája, macskája pusztult el...

2023. szept. 14. 12:14
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
#11-nek van igaza. Teljesen értelmetlen egy fekete profilkép annak, aki nincs amúgy közvetlen napi kapcsolatban a kirakóval. Honnan tudná, mi a f*sz van? Szégyenszemre rákérdez... - és nem kap választ! Ez meg már a bunkóság következő állomása. :)
2023. szept. 14. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
Őszintén ennek sosem láttam értelmét. Foleg, mikor dátumok alapján az az illető első dolga, hogy atallitsa a profilkepet. Számomra ez annyira a külvilágnak szól. Az utolsó dolog lenne ilyenkor a Facebook profilkepemen változtatni. A másik meg a sok részvétem hozzaszolas, sokan azt sem tudják mi történt, csak irogatjak, kell a fenének ilyen helyzetben, főleg ahol több száz ismerős van.
2023. szept. 14. 12:34
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
Egysíkú itt minden válasz, minden kérdésre.... Az emberek vagy CSAK feltűnést akarnak, vagy CSAK irigyek lehetnek. Mindenre ezek a válaszok. A kicsit is komplexebb gondolatmenet kisütné itt az agyakat.
2023. szept. 14. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Neked már ki is sütötte valami az agyadat, olyan komplex és érdekfeszítő választ adtál.
2023. szept. 14. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#15 Ha böfögés előtt esetleg elolvastad volna a válaszokat az sokat segített volna.

Na nem mintha te a gondolkodás legkisebb csíráját mutattad volna, tekintve, hogy a kérdésre nem igazán sikerült választ adnod.

2023. szept. 14. 15:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy nem tudom komyolyan venni.

Eleve, ki használja a facebookot a messengeren, meg a marketplacen kívül bármi másra? Még pár éve is voltak tök jó tematikus csoportok, de mostanra teljesen elromlott az egész, legalább is szerintem.

Én sosem állítottam be fekete profilképet, de én a környezetemnek se mondtam el, ha gyászoltam valakit, főnökömnek szóltam, hogy ezen a napon temetésen leszek, vegyen ki a beosztásból, de ennyi.

Lakótársam állított be fekete képet a nagypapája halálakor, ő azt mondta, hogy aktív a facebookon, sok csoportba ír, szeretné, ha értenék, hogy most nehéz időszakon megy keresztül, és nem kellene pöcsös képekkel bombázni meg kurvnyázós privikkel, meg már csak az elhunyt iránti tiszteletből sem érezte helyénvalónak, hogy vigyorogjon a képen, ami őt képviseli.

2023. szept. 14. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!