Vannak saját szabályaitok, amit sose szegtek meg? Akinek van, mik azok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 20:57
11/25 anonim válasza:
Többször ellenőrzök dolgokat, mindig ugyanakkor(tájt) indulok munkába, szinte majdnem mindig ugyanazon az útvonalon haladok, nem eszek, csak otthon, nem kezdeményezek. (F!)
12/25 anonim válasza:
Miután bezárok egy ajtót, mindig megnyitom a kilincset, hogy ellenőrizzem, tényleg bezáródott-e. Ez igaz az autómra is, amit távirányítóval zárok.
13/25 anonim válasza:
Egy fontos szabály van: nővel SOHA nem állunk szóba, és nem segítünk neki semmiben.
14/25 anonim válasza:
13-as, te homoszexuális férfi vagy?
15/25 anonim válasza:
#14 Már miért lennék? Akkor nem is lenne értelme a dolognak... Természetesen heteró vagyok.
16/25 anonim válasza:
És hogyan tudsz így heteroszexuális kapcsolatot létesíteni?
Még egy prostituálttal is szóba kell állnod, ha a szolgáltatását igénybe akarod venni.
17/25 anonim válasza:
#16 Nem érted. Pont ez az, hogy sehogy. Azért jött létre ez a szabály nálam, mert meguntam, hogy 27 évig csak semmibe vettek, megaláztak, kihasználtak a nők, hiába tettem meg mindent, és semmit nem kaptam tőlük. Hát nem. Nem vagyok teljesen idióta.
19/25 anonim válasza:
Szóval nőgyőlülő vagy.
Amúgy van benne igazság, de kár megkeseredned 27 évesen.
20/25 anonim válasza:
A 13-as, 15-ös, 17-es egy incel. Semmi meglepő nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!