Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más fösvénysége miatt kellett...

Más fösvénysége miatt kellett szégyenkeznem és zsugorinak gondoltak a boltban mert makacsul kitartottam, hogy csak 17 db szaloncukorra volt szükségem?

Figyelt kérdés

Az utcánkban egy nénike néha szokott szólni hogy ezt meg azt vegyek neki néha a boltban.

Most szaloncukor kellett neki, de olyan amiben csak 17 db van becsomagolva mert olyan szokott lenni, de nem volt a boltban és ömlesztve sem volt, így ajánlottak mást a boltban amiben 28 db volt, de én kitartottam hogy az nem kell és csak az amiben 17 db van.

Mondták hogy nem dől össze a világ ha rám marad a többi ha megveszem.

Továbbra is mondtam hogy az nem kell.

Picit egymásra vigyorogtak. Biztosan gondolták hogy zsugori vagyok. Én meg nem mondtam hogy nem nekem kell.

Hiába megvettem volna a nagyobb csomagolást, de a nénike nagyon makacs és keményfejű, problémázott volna érte.

Rám erőltette a fösvénységét és miatta kellett szégyenkeznem.

Máskor vásároljon be neki más, majd megmondom hogy éppen haldoklom. P

2023. dec. 23. 13:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehet kapni darabonkent szaloncukrot es megveszel 17 darabot, az miben kulonbozik, ha megveszel 28 at es abbol odaadsz 17 drb ot ?Egyszer arra panaszkodsz, hogy nincs darabonkent, omlesztve, majd, hogy nincs 17 drb os kiszereles. Van meg valami bajod igy Karacsony elott, kaptal 87 cm magas fenyofat, vagy csak 88 centis volt?
2023. dec. 23. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Rám erőltette a fösvénységét és miatta kellett szégyenkeznem."

Nem, nem erőltette, és szégyenkezned sem kell. Simán mondhattad volna, hogy egy idős szomszédodnak kell. Miért nem mondtad?

2023. dec. 23. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!