Ha folyamatosan rajta vagyok a tudatos álmodáson mennyi időn belül fogok bele kerülni?
Figyelt kérdés
Régóta próbálkozom már a tudatos álmodással de eddig még nem sikerült sajnos nem tudok álomnaplót írni mert egyáltalán nem emlékszem már 2 napja az álmaimra, szerintem ha egy nap 10-20-szor végzek valóság teszteket előbb utóbb tudatosan fogok álmodni.2023. dec. 22. 11:05
11/27 A kérdező kommentje:
Ha álomban csinálom szerinted ki a fszomnak okozok gondot édes anyudnak vagy mi?
2023. dec. 22. 19:10
13/27 A kérdező kommentje:
Majd ha lesz orvosi diplomád és el megyek hozzád vizsgálatra utána mond ezt #12
2023. dec. 22. 19:26
14/27 anonim válasza:
Tudom hogy a te korosztályodnál a mások eltiprása,megalázása alap dolog.Nem kell hozzá orvosnak lenni😂
15/27 A kérdező kommentje:
Ha nem ismersz ne ítélkezz felettem azt se tudod ki vagyok semmit nem tudsz rólam akkor meg mint pattogsz
2023. dec. 22. 20:02
16/27 anonim válasza:
De tudok rólad egy pár dolgot,pl vonz a szexuális erőszak.Átszeretnéd élni úgy nincs büntetés.A crushoddal szeretnél szexelni,ugyaígy engedély nélkül,következmények nélkül.Te írtad ezeket,olvasd vissza.Nagyon is jól ismerlek...
17/27 anonim válasza:
Igy fogalmaztál:kiélném a vágyaim!Hoppá
18/27 A kérdező kommentje:
Azt mondok amit akarok honnan tudod hogy nem vitya vagyok? Xddd
2023. dec. 23. 06:32
19/27 anonim válasza:
Éber tudattal menj be álomba 5-6 ora alvas utan kepzelj egy egy kepet meg azt hogy belemozogsz az álomba
20/27 A kérdező kommentje:
Már feladtam sajna túl sok energiát vesz igénybe 3 hét után feladtam ha esetlen véletlenül még is sikerülne akkor folytatom tovább
2023. dec. 26. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!