Itt van az év legcsodásabb időszaka, a fények, szeretet, a csoda ünnepe, hogyan lehet mégis akárkinek rossz a kedve?
Nemrég értem haza a munkából, én tuti minden egyes napot kiakarok mostantól élvezni január 2.-ig.
Elég húzós év áll mögöttem, mostmár jöhet a lazulás.
Konkrétan tapasztaltad, hogy rossz volt a kedve valakinek, azért született a kérdés? Ismered az illetőt? Érdekes lenne, ha leírnád az esetet, lehet, hogy te magad is rájönnél, hogy vajon miért volt rossz kedve.
Ugyanis ahány ember, annyi élethelyzet. Pl. vannak akik fájdalommal élnek. Persze, hogy átjárja őket is a karácsony hangulata, de azért mégsem tudnak elfeledkezni a fájdalmukról. Nem csak idősekre igaz ez.
Az is lehet, hogy valaki azért rosszkedvű, mert megbántották. Rengetegen bántják egymást.
Gondold el, ha valakinek meghalt valamilyen hozzátartózója, akárcsak évekkel korábban, de egész életében addig együtt készültek ünnepeltek, élték meg ezt az eseményt. Soha többé nem fogja tudni úgy "ünnepelni" a karácsonyt.
És ezen túl is lehetnek azért okok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!