Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan származik a nők ruhavás...

Honnan származik a nők ruhavásárlási tulajdonsága? Miért jó felhalmozni? Miért van szükség annyi ruhára, amit lehet, hogy nem is hordanak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Na kérdező én léptem, mert van aki a frusztrációját rajtam akarja kitölteni, hát keressen magának más áldozatot, én inkább a ruhákat válogatom a szekrényben, mint hogy kielégítetlen hisztis picsák üzengetéseivel foglalkozzak! Szégyene a női nemnek! Essünk egymásnak? Ugyan miért is?

Nem vitatkozom idiótákkal!

A többieknek további szép estét!

2023. dec. 21. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó ne hidd azt hogy egy nő szid, egy incel férfi az aki nőnek adja ki magát :D

Én utálok ruhát próbálni, de rendelni szeretek és szoktam is. Gyerekként nem volt ilyen netes lehetőség, szüleim vittek minden egyes hétvégén valami plázába és gyűlöltem, elment csomó idő vele, fárasztó volt, úgyse tetszett sok minden, ami igen azt anyám nem engedte hogy megvegyük, csak olyat vettünk, ami szerinte jó, de nekem azok nem tetszettek. Éhes voltam már és nem érdekelte őket, tovább kellett vásárolnunk. Aztán fel is szaladtak a kilók, és nem állt jól semmi. Majd lefogytam, akkor egy időben szerettem vásárolni boltban is, de csak egyedül, max egy órát töltöttem egy plázában. Majd a rendelés lett kicsit függőségem, mert dopamint termel a ruhaválogatás, meg az, hogy megkapom a csomagot. Ebből visszavettem kicsit azóta.

2023. dec. 22. 08:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Szeretek változatosan öltözködni. Irodában dolgozom, ha állandóan ugyan abban az 5-6 ruhákban lennék, kényelmetlenül érintene.
2023. dec. 22. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!