Hogyan lépjek túl ezen?
Egy régi ismerős, akivel már nem vagyok jóban, szándékosan bánt érzelmileg (épp ezért próbál belém rúgni), a külsőmre tesz megjegyzéseket, és mivel elégedetlen vagyok én is magammal, nagyon rosszul érint. Tudom persze, hogy nem kéne ilyen személytől zavarnia, és a legtöbb dolog nem igaz, amiket írt...senki nem is tett rám soha ennyire negatív és tiszteletlen megjegyzéseket...vélhetően valamilyen mentális zavara is van ennek az embernek, de mindent a lelkemre veszek. Eddig éppen elvoltam, de ezzel most jól sikerült beletaposnia az önértékelésembe.
Mit tegyek?
Az a baj, hogy kamu emailekről ír, hiába tiltom le, ír egy másikról (ill. ez olyan cím, hogy maszkol inkább tehát a @ elé és mögé is bármit tud írni, miközben a valódi email cím rejtve marad - gondolom ha ez utóbbit ismerném, lehet le lehetne tiltani).
Amiben hibáztam így utólag, hogy elolvastam, nem is tudom, minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!