Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó embereket tényleg nem...

Jó embereket tényleg nem értékelik az emberek?

Figyelt kérdés

Többször mondták már hogy milyen jó ember vagyok, szeretek adni és segíteni akit kedvelek azokat meghívom italra, ételre, ahol tudok csak segítek.... m

ilyen vagyok.

Nem egyszer volt már példa arra hogy amikor megismertek, akkor oda voltak értem pl. egy új kolléganő is, hogy milyen aranyos vagyok, mennyire segítek, megölelt, tartott pár hétig hónapig, utána semmibe voltam véve,.... jól van ez a gyerek ilyen és kész le voltam téve másodhegedősként

2023. dec. 18. 18:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%
Aki ilyen arról süt hogy csak színészkedik! És valójában nem is túl jó ember. És nő meg abszolút nem jár ilyen dolgokért. Jó pofizhatsz a munkatársnőknek, meghív hatod enni /inni, segíthetsz neki a munkában , hozhatsz neki könyveket otthonról kölcsön… stb ne várd érte hogy kirázza a fütyköst.
2023. dec. 19. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!