Többször mondták már hogy milyen jó ember vagyok, szeretek adni és segíteni akit kedvelek azokat meghívom italra, ételre, ahol tudok csak segítek.... m
ilyen vagyok.
Nem egyszer volt már példa arra hogy amikor megismertek, akkor oda voltak értem pl. egy új kolléganő is, hogy milyen aranyos vagyok, mennyire segítek, megölelt, tartott pár hétig hónapig, utána semmibe voltam véve,.... jól van ez a gyerek ilyen és kész le voltam téve másodhegedősként
Gondolom a személyiséged nem nyerő annyira és pont pár hét/hónap mire megismernek annyira... illetve nem lehet mindenkinek mindenki szimpatikus, szóval ez teljesen normális.
Azt meg, hogy sokat adsz valaki úgy is veheti, hogy te megakarod "venni" a szeretetét és az egyáltalán nem szimpi.
2023. dec. 18. 18:48
2/11 anonim válasza:
Vannak akik tudják értékelni de sokan még kihasznalnak úgyhogy nem érdemlik meg
2023. dec. 18. 19:23
3/11 anonim válasza:
Sajnos nem. Én is ebben a cipőben járok.
2023. dec. 18. 19:34
4/11 anonim válasza:
Szerintem egy idő után az állandó jó cselekedet sok lesz, fárasztó, visszás. Nem kell mindig adni, látványosan meg főleg nem, az unszimpatikus. Aki folyton mutatja milyen jó ember, az sok esetben nem az, csak jó emberkedik, kifelé mutatja. Az olyan ember meg gyakran sértődős, bezzegel, hogy bezzeg ő mindent megtesz, de cserébe semmit nem kap, mártírkodik. De ha nincs is így, akkor is csak simán sok tud lenni a jóból is
2023. dec. 18. 20:16
5/11 anonim válasza:
Oké, hogy le vagy téve, de mit tudsz nyújtani azon kívül, hogy aranyos vagy? Én eleve úgy gondolkozom, hogy férfi ember az nem aranyos, aranyosak a kiskutyák szoktak lenni.
2023. dec. 18. 22:54
6/11 anonim válasza:
5: akkor egy férfi ember az milyen lehet? Szexi, semmi más?
2023. dec. 18. 23:11
7/11 anonim válasza:
Aki valóban ilyen, az nem vár viszonzást. Ne megvenni próbáld mások szeretetét.
2023. dec. 18. 23:23
8/11 anonim válasza:
"akkor egy férfi ember az milyen lehet? Szexi, semmi más?"
Sajnálom, hogy ennyire korlátolt vagy és igyekszel félremagyarázni a mondanivalómat.
2023. dec. 19. 00:08
9/11 anonim válasza:
Mi az, hogy jó ember? Mi az, hogy rossz ember? Azért nem vagyok jó, mert adok valamit. Rám néha mondják, hogy milyen jó ember vagyok, de én ezt nagyon nem szeretem, mert nem akarok jó lenni vagy hogy ezt gondolják rólam Jobban szeretem, ha egy kicsit távolságot tartanak. Nem minden szituban van így, de egy általános, semleges helyzetben egyáltalán nem célom, hogy bevágódjak és én legyek a jógyerek a csapatban. Mondjuk van olyan csapat (ahogy végig gondolom), ahol szeretnék jógyerek lenni, de mindhiába:) Egy csomót írtam erről feleslegesen:) Na mindegy, a másik fele az, hogy sose bánt az, hogy nem tartanak jó embernek, mert igazából annyira nem izgat, hogy minek tartanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!