Miért vannak ennyire gusztustalan emberek, akik nem mosnak kezet?
Wc után, evés előtt, kertből bejövet, hazaérkezéskor.
Nem tanították meg őket a szüleik vagy alapból igénytelenek?
Sulikban hányszor láttam olyant, hogy WC használata után sem mosott kezet az illető.. aztán utána meg két kézzel falta a kajáját néha mellettem is.
Emlékszem, gimiben 2 lány osztálytársam együtt ment WC-re, míg én kint vártam őket a folyosón. Visszafele jövet arról beszéltek, hogy egyikük nem mosott kezet, mire a másik (tök jogosan amúgy) ráförmedt, hogy miért hagyta ki. A válasz meg az volt, hogy "az meg minek?". Azért ez is sokat elárul, főleg, hogy akkor már 18 is elmúlt.
Ritka gusztustalan és igénytelen dolognak tartom, ha valaki elmulasztja a kézmosást, nemtől függetlenül.
Én már ezt gyerekként is összeraktam fejben:)
Csak dobozos fagyit eszek.
Voltam Kínában, soha senkit nem láttam kezetmosni a mosdóban. Nem viccelek!
Ööö honnan is indult a Covid? 😂
Gyerekkoromban többszőr láttam, faluhelyen, hogy az asztalnál ülök kezet mosnak, valamilyen koszos vízben, utána meg az asztalnál lévő nagy kuvasz kutyájának a szőrébe törölték bele a kezüket.
De ha valaki sároscipővel ment be a házba, akkor aszt úgy lebaszták, mint a pöngős malacot.
Kisebb falvakban ez a mai napig így működik, ennyit a higéniáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!